Scandic Friends har passert to millionar medlemmar

Scandic medlem nr 2. millionar vart teke imot på Scandic Sjølyst. Foto: Scandic Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Onsdag feira Scandic Friends at dei har passert to millionar medlemmar. Etter lanseringa for ni år sia vart Scandic Friends raskt Nordens største loja

Fryd Johnsen var det heldige medlemmet som tok lojalitetsprogrammet over den magiske grensa. For dette vart ho premiert med Scandic Friends sitt høgaste medlemsnivå, «Top Floor by invitation», som gjev henne utvalde fordelar livet ut.

Konsernsjefen i Scandic Hotels, Frank Fiskers sa følgjande:

Service er vår lidenskap og med vårt lojalitetsprogram får vi sjansen til å gi de kundene som besøker oss oftest et bedre tilbud og mer personlig service hver dag. Neste år fyller vi ti år og tar ytterligere et steg når vi lanserer et nytt program med nye fordeler, økt fleksibilitet og en sømløs digital brukeropplevelse. Da føles det fantastisk å ha Ragnhild Fryd Johnsen og våre øvrige to millioner medlemmer med på reisen.

Om Scandic

Scandic Hotels har 230 hotell i Norden, Polen, Belgia og Tyskland kor medlemmane kan reise med fordelaktive vilkår. Dei to millionane medlemmar er fordelt på 36 nasjonalitetar. Programmet er basert på tal hotellnetter og er delt inn i fire nivå. Stamgjestane får fordelar som gratis aviser, poeng og gratis overnattingar, i tillegg til fleire andre tilbod.

Du kan lese vår guide til Scandic Friends her og diskutere programmet på vårt forum.

Foto: Scandic Hotels.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *