Scandic skal reise kjerringa – Twinings Best Breakfast

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vinneren av den anerkjente utmerkelsen Twinings Best Breakfast er kåret. I fjor vant Scandic Nidelven for ellevte året på rad. I år ble det 3. plass. Hotelldirektør, Kjetil Vassdal lover å ta tilbake tittelen som Norges nr. 1 frokosthotell allerede neste år.

– Vi ønsker selvfølgelig å gratulere Thon Hotel Lofotoen med seieren. De leverer et flott produkt. I fjor vant vi for ellevte året på rad, og vi har vel tenkt at det ikke kunne vare evig. Når det er sagt lover jeg å gjøre alt i vår makt for å stå på toppen igjen allerede neste år, sier hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

 

Go to Hell

Vassdal er fast bestemt på å reise kjerringa, og stiller seg selv til disposisjon for å få det til.

– For å skape en ekstra motivasjon har jeg veddet med mine ansatte om at dersom vi vinner neste år så skal jeg gå fra Scandic Nidelven til Scandic Hell, og tilbake. Det er seks lange mil.

Kjetil Vassdal, Hotelldirektør – Scandic Nidelven

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller over hele landet er vurdert av Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer, i tillegg til en uavhengig jury. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Reise kjerringa

I tillegg til 3. plassen hadde også Scandic flest fylkesvinnere. I hele 12 av 19 fylker var det Scandic-hoteller som serverte den beste frokosten.

– I dag kåres de aller beste. Men at så mange av våre hoteller rundt omkring i landet hevder seg i konkurransen viser at uansett hvilket Scandic-hotell du bor på så er frokosten av høy kvalitet. Det legger vi vår stolthet i, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *