Hva med en seng i Economy Class?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kunne det være noe med en egen seng i Economy Class? Det som hittil har vært forbeholdt dem som reiser i Business- eller First Class kan nå bli tilgjengelig også for reisende i Economy Class. Det er nemlig et nytt flat-bed sete på vei for reisende i Economy Class. Dette ligner på en forbedret utgave av Air New Zealand’s ‘Sky Couch’ konsept.

Takket være hjemmesiden God Save The Points, kan vi vise nedenstående video av hvordan «Piuma Sofa» virker, og kan konvertere en tre- eller fire-seter om til en seng med en madrass, dyne og hodepute.

InsideFlyer DK - Geven - Piuma Sofa II

Firmaet «Geven» som er fabrikanten av denne nyvinningen av et sete/seng beskriver det for flyselskapene som «a bed on a budget». Det sentrale er ikke bedre komfort for de reisende, men at flyselskapene får en mulighet for å tjene fler penger på å selge de ekstra (tomme) setene til dem som ønsker seg en seng. Det snakkes i innlegget vi linket til om en pris på 199 USdollar for å kunne få en rekke for seg selv. Men det er vel opp til de enkelte flyselskapene som går for en slik løsning å bestemme, så ikke ta det for god fisk. Men hvis flyselskapene tror på at de kan tjene ekstra penger på dette så er det stor mulighet for at vi vil se denne løsningen ombord i fremtiden. Et annet spørsmål er jo om flyselskapene vil selge dette på forhånd, slik at flere seter blir blokkert og ikke kan selges, eller om det kun blir i de tilfeller hvor det er ledige plasser på flyet. For de flyselskapene som har en høy passasjerfaktor, er det kanskje trolig at man ikke vil gå for en slik løsning, da det vil være mer innbringende for dem å selge billetter til alle seter, enn å selge en hel seterad for en lavere pris. Men det får så tiden vise.

Videoen nedenunder forklarer hvordan «Piuma Sofa» virker:

Hvis dette kommer til å bli en realitet, så vil det være interessant å se om  det påvirker Premium Economy-salget. På mange interkontinentale flighter vil 3 seter på på Economy Class hvor man kan gjøre seteraden om til en seng være bedre enn de fleste Premium Economy seter.

Hvor mye ville du være villig til å betale ekstra for å få en seterad for deg selv i Economy Class på en interkontinental flight?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *