Singapore Airlines og Air New Zealand i allianse fra januar

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines og Air New Zealand vil 6. januar starte et codeshare-samarbeid mellom Singapore og New Zealand. Fra 25. september er det mulig å kjøpe billetter for reisende til det sørvestlige Stillehavsområde.

Selskapene, som begge er Star Alliance-selskaper, vil fly hver sin daglige rute mellom Singapore og Auckland, New Zealands største by. I tillegg flyr Singapore Airlines daglig mellom Singapore og Christchurch. 

Målet med samarbeidet er å øke den daglige kapasiteten mellom Singapore og New Zealand med opp til 30 prosent.

I tillegg til økt kapasitet og flere flygninger mellom de to landene, vil Singapore Airlines sine gjester kunne utnytte codeshare-samarbeidet til ytterligere 40 destinasjoner i Air New Zealand sitt nettverk. Samtidig blir Singapore Airlines sine 50 destinasjoner tilgjengelig for Air New Zealands kunder.

Tidtabellen vil se slik ut
Tidtabellen vil se slik ut


– Alliansen gjør det mulig for nordmenn å få en enklere reise til steder i sørvestlige Stillehavet. Vi ser en økende interesse for reiser hit, derfor er vi svært glad for at vi nå har fått på plass dette samarbeidet, sier Henrik Hanevold, salgssjef i Norge for Singapore Airlines.

– Samarbeid med Singapore Airlines er en milepæl i vår vekststrategi. Vi ser frem til å fly til Singapore for første gang på åtte år, og utvide vårt langdistansetilbud for våre kunder, sier administrerende direktør Christopher Luxon i Air New Zealand.

Singapore Airlines vil fly en nylig oppgradert Boeing 777-200ER mellom Singapore og Christchurch og en Airbus A380 til Auckland i den norske vintersesongen og en Boeing 777-300ER om sommeren.
– En reise til New Zealand er lang. Vi ser at mange derfor legger ekstra vekt på opplevelsen på reisen. Singapore Airlines har fått en rekke priser for både service og komfort. Det vet vi at nordmenn setter på, både når reisen varer i over et døgn, som til New Zealand, men også for reisende som skal til Singapore eller andre destinasjoner i Sørøst Asia, sier Henrik Hanevold.

Singapore Airlines New Business Class
Singapore Airlines Nye Business Class

Les Bonusfebers intervju med Henrik Hanevold her.

Les vår test av Singapore Airlines Business Class her.

Her kan du lese om Singapore Airlines nye Business Class.

Diskutér Singapore Airlines i vårt forum her.

 

Hovedbilde: Kentaro Iemoto, Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *