Singapore Airlines og Garuda Indonesia utvider codeshare-samarbeid

Singapore Airlines Garuda Indonesia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende med Singapore Airlines og Garuda Indonesia får nå enda mer å velge i på reiser mellom Singapore og Indonesia. Dette takket være en utvidet codeshare-avtale mellom de to flyselskapene.

Som en del av den nye codeshare-avtalen vil Singapore Airlines og Garuda Indonesia nå markedsføre og selge hverandre flygninger mellom Singapore og den indonesiske hovedstaden Jakarta. De to flyselskapene har begge ni daglige avganger på denne ruten.

Jakarta
Foto: Tom Fisk / pexels.com

Utvidelse av eksisterende samarbeid

De to flyselskapene har siden 2010 samarbeid om flygninger mellom Singapore og Denpasar (Bali). I 2014 ble avtalen utvidet til å også omfatte flygninger mellom Singapore og Surabaya. Singapore Airlines regionalflyselskap SilkAir har også codeshare-avtaler på flygninger med Garuda Indonesia til Denpasar og Durabaya. Garuda har tilsvarende avtaler på ti av SilkAir sine destinasjoner i Indonesia.

– Vi er glade for å kunne utvide samarbeidet vårt med Garuda Indonesia til å omfatte enda flere avganger for våre passasjerer, sier Singapore Airlines Senior Vice President Marketing Planning, Mr Tan Kai Ping. – Indonesia er svært populært reisemål for både turister og forretningsreisende, og vi er svært glade for å gjøre landet enda mer tilgjengelig for reisende fra hele verden. Dette er en del av vårt vedvarende arbeid sammen med våre partnere for å gjøre reiseopplevelsen enda mer sømløs for våre kunder.

Singapore Airlines og Garuda Indonesia har til sammen 175 ukentlige avganger mellom Singapore og Indonesia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *