Sjokkerende video: Bagasjepersonell stjeler fra kofferter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvert år mottar myndighetene i USA intet mindre enn 25 000 anmeldelser om tyveri fra innsjekket bagasje. Problemet er så stort at flyselskaper, ground handling-selskaper og flyplasser nå samarbeider om å fange synderne. På Miami International Airport ble det satt opp skjulte kameraer, og flere ansatte ble tatt på fersk gjerning.

Politiet i Miami har tatt hele 31 bagasjestuere på fersk gjerning i å stjele fra passasjerenes bagasje, etter at de monterte skjulte kameraer i 2012.

Mange av tyveriene forekommer inne i flyets lasterom, etter at bagasjen er lastet om bord.

Det er ikke bare bagasjepersonell som stjeler fra de reisende. Siden 2002 har faktisk 513 ansatte i TSA (sikkerhetskontrollører) fått sparken på grunn av tyveri.

CNN vurderer at det har blitt stjålet for rundt 2,5 millioner dollar, eller omtrent 19,5 millioner norske kroner.

Se de ubehagelige videoene i dette innslaget fra CNN:

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=p2edYUVQJlk»]

Vi er enige med CNNs reporter som anbefaler passasjerer å ikke pakke verdisaker i deres innsjekkede bagasje. I tillegg vil vi anbefale å anskaffe kofferter med lås.

Har du opplevd at noe har blitt stjålet fra din bagasje? Da hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor, eller i vårt forum.

Kommentar

  1. Milla sier

    Jeg fikk stjålet 3 gullringer med diamanter fra toalettmappen som lå i kofferten en plass mellom OSL og Koh Samui. Det var lite tid både i transit både i CPH og BKK så de må ha vært erfarne og vist hva de skulle se etter. Sølvringene lå igjen. Dyr lærdom, pakker ikke slikt i bagasjen lengre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *