Få rabatt på Heathrow Express

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er fredag, og mange nordmenn skal trolig på weekend-tur til London. Enten du skal til London i dag eller senere: Her kommer noen rabattkoder som gir deg billigere transport til og fra flyplassen med Heathrow Express.

Heathrow Express er Europas dyreste flytog. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan gjøre reisen billigere.

Først kan vi informere om at siden 27. mars i år reiser barn og ungdom under 16 år helt gratis med Heathrow Express, så lenge de reiser sammen med en voksen.

Dersom du er eldre enn 16 år, kan du kanskje nyte godt av følgende rabatter:

 

12% rabatt med MasterCard

priceless-banner

Få 12% rabatt på Heathrow Express når du betaler med MasterCard gjennom denne linken. Tilbudet gjelder frem til 30. januar 2016.

 

Duo Saver – Spar £20 når dere reiser to sammen

header_duo-saver

Betal £50 i stedet for £70 på tur/retur-billetter for to personer som reiser sammen. Bruk koden DUO12 i feltet for «promotion code» når du bestiller på nettsiden. Du kan lese fullstendige vilkår og bestille gjennom denne linken.

DUO12 promo

 

Reis 3 eller flere sammen – spar en tredjedel

group_landing_page

Dersom man reiser minst tre personer sammen, vil man få en tredjedels rabatt på den samlede prisen. Velg antall voksne når du bestiller på nett, og legg inn rabattkoden 3RDOFF i «Promotion Code»-feltet. Få oversikt over betingelsene i denne linken.

 

Kjøp 12 enkeltreiser – betal for 9

12 for 9

Dersom man reiser ofte med Heathrow Express, kan man kjøpe 12 enkeltreiser om gangen, og betale for 9. Det gjør at prisen per tur koster £16,10 i stedet for £21,50.

 

Gratis oppgradering med Star Alliance gullkort

Som vi tidligere har skrevet om i denne artikkelen, kan man nå få gratis oppgradering til Business First Class på Heathrow Express dersom man har gullkort i Star Alliance. Denne kampanjen gjelder til 31. mai i år.

Husk at du også kan opptjene bonuspoeng på Heathrow Express. Her kan du lese hvordan.

 

Takk til euflyer som har gjort oss oppmerksomme på denne saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *