Smak på whisky i SAS-loungene!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å smake på whisky i SAS-loungene er noe helt nytt som SAS nå har åpnet muligheten for i en periode fremover. I første omgang gjelder det smaksprøver av forskjellige sorter whisky fra produsenten Chivas Regal, og nei dessverre, Oslo er ikke en av loungene hvor dette kommer til å bli tilbudt.

Dette er et initiativ vi gleder oss til og fra slutten av oktober vil du kunne prøvesmake i loungene i henholdsvis København, Stockholm og Helsinki. Oslo er ikke med på listen, tilsynelatende på grunn av manglende tillatelse fra myndighetene. Men er du på reise i noen av de andre nordiske landene har du altså muligheten. I følge den informasjonen Bonusfeber har fått vil dette vare fra 21. oktober til 2. november.

Stand fra Chivas Regal

Det vil være mulighet for prøvesmaking på følgende tidspunkter i de nevnte loungene:

  • Eventperiode: 21. oktober – 2. november
  • Tirsdag til torsdag: 16:00 – 19:00
  • Fredager: 14:00 – 18:00
  • Søndager: 15:00 – 19:00

 

I tidsrommene som nevnt ovenfor vil det være en stand fra produsenten (lik den som vist på bildet ovenfor) hvor en promotor eller en «Whisky Brand Ambassador» med god kunnskap om produktene vil være tilstede.

Om noen av smaksprøvene faller i smak vil det selvsagt også være mulighet for å kjøpe disse produktene, og tax-free butikkene på flyplassene vil ha utvalget for de som er interessert.

Så vidt oss bekjent vil det også bli en lignende event i desember, da med whiskeymerket Absolut Elyx.

Vær med i konkurransen om denne flasken, dersom du er bosatt i Danmark!

Bor du i Danmark? Kommenter deres artikkel og vær med i konkurransen om en flaske Chivas Regal Chivas Brothers Blend hos vår søsterside, Bonusfeber.dk.

Dessverre kan ikke personer bosatt i Norge delta i konkurransen på grunn av lovverket rundt dette i kongeriket. Vi beklager dette.

(Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av Henrik Olsen på Bonusfeber.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *