Star Alliance business class til Asia – fra 14 054,-

Singapore Gardens by the Bay

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har funnet noen gode tilbud i business class til utvalgte destinasjoner i Asia. Tilbudet gjelder flere flyselskap i Star Alliance med avreise fra København, noe som skulle gi enkel posisjonering for de fleste.

Selv om dette ikke er det sprekeste tilbudet vi har sett er priser under 15 000 for business class til Asia likevel godt under normalen. Du kan fly både Air China, Lufthansa, SWISS og Austrian, og kan stort sett velge reisedato når du selv vil. Tilbudet ser ut til å gjelde inntil videre. Det er ingen restriksjoner på reisedato, men du må være borte minst 6 dager eller natt mellom lørdag og søndag.

Business class til Asia med Star Alliance

Vi har funnet gode priser til Bangkok, Beijing og Singapore. Til Beijing og Singapore er det Air China som har de beste prisene, mens til Bangkok er det SWISS som kommer best ut. På mange avganger er det bare noen hundrelapper som skiller prisen mellom selskapene. Siden reiseperioden er såpass lang har vi heller ikke sjekket absolutt alle reisealternativer, så det lønner seg å gjøre litt research før du bestiller. Prisene forutsetter København som avreiseby.

Singapore med Star Alliance business classBeijing med Star Alliance business classBangkok med Star Alliance business class

Skjermdump fra momondo.no

Vi har funnet de beste prisene ved å bruke Google Flights og Momondo.

Bonuspoeng

Ikke uventet er det de «kjipeste» bookingklassene som gjelder for disse billettene, noe som betyr 100% opptjening av miles til SAS EuroBonus med Lufthansa, SWISS og Austrian. Air China bookes i klasse R og gir 110% opptjening til SAS EuroBonus.

Business class-produktene

Ingen av disse flyselskapene tilbyr 1-2-1 setekonfigurasjon i business class, noe som blir mer og mer standard hos andre flyselskaper. Er det best mulig komfort og privatliv du er ute etter, tillater vi oss å anbefale SWISS eller Austrian. Air China har 2-2-2 setekonfigurasjon i sin business class, mens hos Lufthansa kan du faktisk finne 2-3-2 layout om du er så (u)heldig å få fly Boeing 747-400.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte dette tilbudet.

Forsidefoto: Free-Photos / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *