Business class til Buenos Aires – fra 13 859,-

Buenos Aires, Argentina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå finner vi ganske så attraktive priser i business class fra Paris til Buenos Aires. Det er dessverre litt skralt med poengopptjening til EuroBonus her, siden deler av flygningen gjøres av Edelweiss. Prisen er likevel god nok til at tilbudet er verdt å nevne.

Det er for tiden rimelige billetter å finne med SWISS og Edelweiss fra Paris til Buenos Aires. Reiseperiode er fra i dag og fram til mars 2020. Opphold på minimum tre netter eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene. Tilbudet ser ut til å vare from til 16. mai 2019. Posisjonering til Paris CDG kan gjøres enkelt og rimelig, i alle fall om du har Oslo Lufthavn som din nærmeste flyplass.

Edelweiss Airbus A330

Priser fra kr. 13 859,-

Den aktuelle ruten går med fra Paris CDG til Zurich, og videre til Buenos Aires EZE.

Skjermdump fra Momondo.no
Skjermdump fra Momondo.no

Vi har funnet de beste prisene ved å søke med Google Flights og Momondo.

Bonuspoeng

Selv om Edelweiss Air eies av SWISS og er en del av Lufthansa-gruppen, er de ikke medlem av Star Alliance. Dersom du samler bonuspoeng i SAS EuroBonus er det derfor kun strekningen mellom Paris og Zurich som gir poeng.  Du kan derimot opptjene poeng i Miles & More.

Edelweiss Business Class

Edelweiss Business Class er godt kjent for alle som har prøvd business class med SWISS. Det harde produktet er tilnærmet identisk. Vi har aldri testet Edelweiss og vet derfor ikke om service, mat og drikke holder samme nivå.

Edelweiss Business Class
Business Class-produktet er tilnærmet identisk med det vi kjenner fra SWISS

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte dette tilbudet.

Forsidefoto: Mampu / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *