Star Alliance, nå med Jorden Rundt-billett i Premium Economy Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Star Alliance lanserte sist uke et nytt produkt som har vært etterlengtet av mange, nemlig mulighten til å kjøpe en jorden rundt-billett i Premium Economy Class.

Akkurat som med de øvrige jorden rundt-produktene Star Alliance tilbyr (det vil si i Economy-, Business- og First Class) så kan billettene i alle klasser kjøpes ut fra tre alternative reiselengder, henholdsvis 29 000, 34 000 eller 39 000 miles.

I en pressemelding sier Horst Findeisen, VP Commercial and Business Development hos Star Alliance at:

 “Med 11 av våre medlemsselskaper som nå tilbyr en dedikert Premium Economy Class, er vi glade for å kunne tilby våre kunder muligheten til ekstra komfort på sine reiser jorden rundt.”

Følgende selskaper er nå mulige å booke i den nye kategorien: Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, EVA Air, Lufthansa, LOT Polish Airlines, SAS, Singapore Airlines, THAI og Turkish Airlines. For å skape bedre fleksibilitet for de reisende kan man kombinere reisen med flyselskaper som ikke tilbyr et Premium Economy-produkt, men da blir man plassert i Economy Class, hvilket du bør tenke over i booking-prosessen.

Det finnes ikke mindre enn 17 ulike muligheter for å booke en jorden rundt-reise med Star Alliance, men felles for alle er at prisen er lavere for å booke en jorden rundt-billett enn å booke de respektive segmentene separat. For å sette sammen din egen jorden rundt-reise, kan du starte med å besøke https://www.staralliance.com/en/booking/book-and-fly hvor du kan planlegge og bestille reisen på en enkel måte eller kontakte et av flyselskapene direkte.. På alle jorden rundt-reisene opptjener du poeng i det Star Alliance programmet du selv velger, og disse teller selvfølgelig med mot Star Alliance Gold-status.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.se av PC Reithe

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *