SWISS åpner loungene for reisende i Economy

økonomiklasse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SWISS tilbyr nå sine reisende i Economy Class muligheten til å få tilgang til Swiss Business Lounges i forkant av sine avganger. SWISS gjester kan nå også forhåndskjøpe kuponger for å bruke det trådløse internettet om bord i selskapets Boeing 777.

SWISS kunder som reiser i Economy, og som ønsker å jobbe i fred, slappe av og / eller nyte kulinariske tilbudene som tilbys av SWISS i selskapets flyplass lounger kan nå få kjøpe en lounge  kupong for CHF 39 (NOK 326) utelukkende på swiss.com.

Det nye alternativet som er innført i dag, er tilgjengelig for reisende som holder en SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines eller Edelweiss billett, og gir tilgang til alle SWISS Business Lounge i Zürich eller Geneve på datoen for sin avgang. Tilbudet omfatter også den nye SWISS Business Class Lounge i Zurich Airport Terminal E. Denne loungen er kjent for sine åpne plasser, stilleområde med spesielt utviklede solsenger og åpen kjøkkenløsning.

Geneve og Zürich

økonomiklasse
Lounge-Geneva-SWISS

En ytterligere innovasjon fra SWISS gjør det nå mulig å kjøpe en data kupong før flyreisen. Dette gir  kupong eieren i stand til å bruke det raske og praktisk trådløse internett som finnes om bord på SWISS Boeing 777-flåten.

Kupongene kan også gis som en gave til andre. Tre data pakke alternativer er tilgjengelige, alt fra 20 til 120 MB, og tillater brukeren å surfe og sende e-post til værs. Den sveitsiske Connect trådløs inflight internettfasiliteter vil også være tilgjengelig i hele SWISS Airbus A330 flåte i løpet av våren 2017 og ombord på selskapets Airbus A340 fra 2018.

 

De nye kupongene for både SWISS Connect og flyplass lounge-tilgang kan kjøpes eksklusivt på www.swiss.com/swisschoice

Kilde: Swiss.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *