SWISS og Lufthansa First Class til Sør-Amerika og Asia – fra kr. 24 841,-

Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Drømmer du om en tur til Asia eller Sør-Amerika? Akkurat nå er det mulig å finne svært gode priser i First Class med SWISS og Lufthansa. Det er også rikelig med tilgjengelighet i reiseperioden og snille krav til minimum opphold.

Med avreise fra Praha finner vi akkurat nå priser til utvalgte reisemål i Asia og Sør-Amerika med SWISS og Lufthansa First Class. Tilbudet ser ut til å være ut mai og reiseperioden er fra juni 2019 til desember 2019. Det er nok med et opphold på tre netter for å få de beste prisene.

Har du Oslo Lufthavn som nærmeste flyplass behøver ikke posisjonering til Praha være hverken dyrt eller tungvint. Vi finner blant annet direkteflygninger med SAS fra kr 833,- tur/retur.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene. I mange tilfeller kan du kombinere flygninger med SWISS og Lufthansa, om du har lyst til å prøve begge selskapene. Vi finner i skrivende stund tilbud til Bangkok, Singapore, Beijing, Bogota og São Paulo, til priser ikke langt over vanlig businss class-nivå.

SWISS First Class til Bangkok på momondo.no SWISS First Class til Singapore på momondo.no SWISS og Lufthansa First Class til Beijing på momondo.no Lufthansa First Class til Bogoto på momondo.no SWISS og Lufthansa First Class til São Paulo på momondo.no

Skjermdump fra momondo.no

Husk å legge inn nok tid i München, Frankfurt eller Zurich når du mellomlander, First Class-loungene er halve opplevelsen!

Bonuspoeng

De fleste velger nok å kreditere poengene til SAS EuroBonus. Da vil langdistanseflygningene i First Class gi 300% opptjening i Lufthansa og 200% opptjening i SWISS. I tillegg får du 2000 poeng for business class-flygningen mellom Praha og München, Zurich eller Frankfurt.

Reiser du for eksempel med Lufthansa til Singapore vil denne turen gi deg totalt 42 360 poeng, eller nesten nok til gullkort på en enkelt tur.

I tillegg kommer eventuell opptjening fra posisjoneringsflygningen.

SWISS og Lufthansa First Class

Både SWISS og Lufthansa har solide first class-produkter, både om bord og på bakken. Hos Lufthansa finner du de samme setene, uansett hvilken flytype du havner på.

SWISS har fremdeles forskjellige versjoner av sin first class i bruk. Den eldste kabinen finner du på Airbus A340, mens den nyeste kabinen finner du på Boeing 777-flyene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

God tur!

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto: designerpoint / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *