Taj Hotel – Boston

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Jeg oppdaget dette hotellet nokså tilfeldig da jeg ruslet rundt i Boston for et drøyt år siden. Jeg tittet inn vinduet til en utrolig koselig lobbybar, jeg gikk inn for en drink og forstod med det samme at her MÅ jeg bo en dag. «En dag» kom nå i høst. Bli med til Taj Boston.

Taj er veldig preget av klassisk eleganse, noe lobbyen og denne baren, The Bar, er gode eksempler på. State karer i sort klær med gullborder åpner dørene. Det er rød marmor fra gulv til tak og betjening som ser ut til å ha arbeidet der lenge. Det er akkurat slik det skal være. Hotellet ligger rett ved Boston Common, parken så omgivelsene er nydelige.

A view with a room
A view with a room

Ut døren og til venstre så kommer du rett til baren «Cheers», fra TV-serien. Fortsetter du kommer du til havnen og feiende flotte gater med murhus og flotte kafeer – perfekte for en liten Te-fest. Til høyre rundt hjørnet har du handlestrøket. Alt er innen gangavstand fra Taj Boston.

Bren, var jo den tingen som fikk meg til å trigge på nettop dette hotellet. Baren er ikke så stor, men den er utrolig smart innredet og riktig lun. Det er veldig lav partyfaktor her. Det er kunstnere og blått hår som gjelder. Et sted for people watching med andre ord. Et sted du tar med deg en bok, drikker en Gin Tonic og spiser småretter. De har veldig god mat her fra kl 12:00 og utover. Den er også ypperlig for intime forretningsmøter, hvilket er hva jeg brukte den til på denne turen.

The Bar (bilde fra Taj hotels)
The Bar (bilde fra Taj hotels)

So far so good… Hva med rommene da? Jo, litt slitte i kantene var de. Men de hadde fortsatt den gode gamle sjarmen og en deilig seng.

Innbydende seng. Spesielt innbydende når jeg sjekket inn kl 01:00
Innbydende seng. Spesielt innbydende når jeg sjekket inn kl 01:00

Innredningen virket ganske enkelt godt planlagt, passelig for romstørrelsen og det stod helt i stil med resten av hotellet. Klassisk komfort for gamle penger. Det er den typen hotell der jeg lett ser for meg at det kan være folk som bor permanent.

En av tingene jeg verdsetter på hoteller, når jeg reiser solo, er et godt arbeidsbord. Det hadde de her. Ideelt sett hadde det vært fint med en stol som kunne høydejusteres. Det hadde de ikke. Og internet… USD10 – ikke katastrofalt… Men når det er per device – dårlig!

Praktisk arbeidsbord og fnatskjerm
Praktisk arbeidsbord og fnatskjerm

Om du synes internet er for dyrt kan du lett skylde ned skuffelsen med sprit. En fyldig minibar der bytteforholdet mellom sprit og blandevann er omtrent 1:1. Sjelden vare og glitrende for alkoholikere. Selv savnet jeg faktisk vann. Det kunne gjerne hatt litt mer vann eller Club Soda der. Men alt i alt veldig bra. De har minibar og den er bra full. 10 av 10 for den!

Minibar for de med sans for sterke varer
Minibar for de med sans for sterke varer

Badet var smått men fint. Det var også veldig rent og velholdt. Renheten er noe som var en gjenganger på hotellet og er noe jeg virkelig setter pris på.

Baderom av den lille typen
Baderom av den lille typen

 

Om du liker klassisk luksus som ikke er påtrengende skal du bo her. Om du nettopp utviklet en app og vil blære med det, skal du ikke bo her. Om du liker å sitte og titte på mennesker og komme i snakk med byens mest rareste borgere, skal du besøke baren her. Om du foretrekker «rai-rai» skal du ikke. Om du liker å shoppe kan du helt utmerket fint bo her. Jeg bor nok her neste gang. Det koster en brøkdel av naboen, Four Seasons, og står ikke mye tilbake. Så får man heller ta på skoene og frakken og rusle opp på Sunday Brunch på Four Seasons på søndagen. Det er vel verd både turen og pengene.

Terningkast 9 av 10.

[box style=’info’] Quickfacts:
Lokasjon: 
Boston Common
Rompris:
Fra 1322,- NOK en tilfeldig natt i januar
Bonuspoeng opptjent / program:
Welcome Rewards (hotell.com)

Hjemmeside: Taj Hotel Boston

Fordeler: Veldgi bra plassert for shopping og mat. God service og en strålende bar.
Ulemper: Dårlig lydisolering mellom rommene, dyrt internet

[/box]

[box style=’note’] Les mer om Taj hotels og andres erfaringer. Klikk her[/box]

 

 

 

Kommentar

  1. Cecilie Larsen sier

    Jeg vet ikke hvor mye av spriten du drakk, men det står da vitterlig en flaske vann fra Fiji i bunnen? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *