Radisson Blu Royal Hotel Dublin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med en helgetur til Dublin i november, booket jeg familien inn på Radisson Blu Royal Dublin for to netter.
Jeg booket to rom for to netter ved å bruke 2-for-1 kampanjekoden som er tilgjengelig for Club Carlsons Gold og Concierge elite medlemmer.

Reisens anledning var min fars bursdag, så på forhånd kontaktet jeg hotellet for å bekrefte at Club Carlson-medlemsnummeret mitt lå inne og for å diskret lurke inn at faren min har bursdag og om de kunne arrangere en liten overraskelse. Fikk svar per e-mail rimelig kjapt etter at forespørselen ble sendt, om at begge rommene var blitt oppgradert til business class rom, og at de skulle ordne en liten overraskelse til fadern. God service, over en måned før ankomst!

Vi ankom i 1930-tiden og ble sjekket inn av en meget serviceinnstilt og hyggelig trainee, som virkelig satte tonen for et godt opphold. Hun ønsket oss velkommen og vi fikk tildelt rom i 6.etasje (øverste). Vi fikk også informasjon om frokost, internett og restauranten. Hvis vi valgte å spise i restauranten på hotellet, ville vi få -15% på maten, på grunn av min Club Carlson Concierge-status (Gold medlemmer får samme rabatten)

Rommene

Rommene lå som sagt i øverste etasje, og da vi kom inn, synes jeg rommet var litt lite. I forhold til de andre rommene i 6.etasje, i alle fall i følge branninnstruksen og kartet der. Det kan jo nevnes at på det ene rommet var vi tre voksne (inkludert en ekstraseng) så det kan jo ha påvirket vårt inntrykk av rommet noe. På begge rommene var det satt frem frukt og vannflasker som velkomstgaver.
Til tross for litt små rom, var rommene rene og pene, og ingenting virket særlig slitt. Det virket rett og slett ganske nyoppusset. Det var behagelige farger i ulike nyanser av brunt som gav et godt inntrykk.

Det er gratis wifi i alle rom og fellesarealer, men man er begrenset til 4 devices per rom. Internettet funket meget godt og var raskt og stabilt under hele oppholdet.

Frukt som velkomstgave, samt et lite kort som ønsket far velkommen
Frukt som velkomstgave, samt et lite kort som ønsket far velkommen
Stor og god seng (etter rapportene fra mine to yngre brødre - jeg ble henvist til ekstrasengen) Badekåpene kom godt med da bagasjen min aldri kom til Dublin
God seng (etter rapportene fra mine to yngre brødre – jeg ble henvist til ekstrasengen)
Badekåpene kom godt med da bagasjen min aldri kom til Dublin.

 

Ekstrasenga. Ganske ukomfortabel. Fjærene stakk opp når jeg lå nede. Puta var for myk for min smak.
Ekstrasenga. Ganske ukomfortabel. Fjærene stakk opp når jeg lå nede. Puta var for myk for min smak.
Badet hadde grei størrelse, med toalett, dusj, vask og badekar med TV.
Badet hadde grei størrelse, med toalett, dusj, vask og badekar med TV.
Standard Radisson Blu amenities.
Standard Radisson Blu amenities.

Restaurant og frokost

Etter utforsking av rommene, tok vi heisen ned til lobbyen. Siden klokken var blitt rundt 2030 bestemte vi oss for å prøve restauranten på hotellet. De hadde en to retters til €30 som vi gikk for og det smakte slettes ikke verst. Gode og mette ble vi også! Denne restauranten kan anbefales for lettvinthetens skyld om man trenger en matbit og bor på dette Radisson hotellet.

Frokosten serveres i samme restaurant som vi spiste middagen i. Kaffe og te kom på bordet etter at vi hadde satt oss og de var flinke til å rydde unna etter hvert som vi spiste. Frokosten var forøvrig meget god, og blandt de bedre hotellfrokostene jeg har spist i det siste. Det var et godt utvalg av varmretter, cold cuts, brød og bakevarer, frisk frukt, ferskpresset juice, yoghurt og ulike sorter te.

Lokasjon

Lokasjonen til dette hotellet, ved Golden Lane, er veldig sentralt, men samtidig ikke midt i turistsmørja rundt Temple Bar-området. Hotellet ligger for eksempel cirka 3 steinkast unna St.Patrick’s Cathedral den ene veien, og et par steinkast til unna St. Stephen’s Green, en koselig liten park, den andre veien.

 

Alt av personale jeg var i kontakt med på hotellet, var svært vennlige og serviceinnstilte. Dette gjaldt også i frokostrestauranten om morgenen. Vi fikk også innvilget vårt ønske om sen utsjekking, til klokken 15.00.
Jeg er veldig godt fornøyd med vårt opphold på Radisson Blu Royal Dublin, og kommer gjerne igjen.

Quickfacts:
Lokasjon: Radisson Blu Royal Hotel Dublin
Rompris: Fra €170 en tilfeldig dag på nyåret. 2-for-1 for to rom kostet €383
Bonuspoeng opptjent / program: 26 762 Club Carlson-poeng / Club Carlson Concierge Elite
Hjemmeside: Radisson Blu Royal Hotel Dublin
Fordeler: Fin beliggenhet, gjennomgående god service, super frokost
Ulemper: Litt lite rom

Er du Club Carlson medlem? Del dine Carlson-erfaringer med oss

Oversikt

Fordeler

Fin beliggenhet, gjennomgående god service, super frokost

Ulemper

Litt lite rom for tre voksne

Komfort/rom

Fasiliteter

service

value4money

Overall Rating

Konklusjon

Et fint hotell jeg gjerne besøker igjen neste gang jeg er i Dublin.

4.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *