Test: Hyatt Place New York/Midtown-South

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I februar dro jeg til New York City, ene og alene for å være med på den første flyvningen med Erik Viking og hans nye kabininnredning. Da New York City er en by jeg egentlig fint klarer å styre min begeistring for, så er i det minste Midtown bydelen jeg trives best i. Da passet det fint å teste et par hotell mens jeg først var in town. Første natten ble tilbragt på Hyatt Place i Midtown.

Ankomst

Jeg ankom hotellet med shuttle fra Newark-flyplassen klokken halv åtte på kvelden. Immigrasjonskøen etter ankomst fra København tok to og en halv evighet, og det var trafikkork gjennom Lincoln Tunnel, som gjorde sitt til at jeg kom frem både sent og helt utslitt. Jeg så frem til å kunne hoppe rett til sengs, uten å tenke på å måtte snu døgnet til amerikansk tid, de to dagene jeg skulle være i New York.

Innsjekkingsprosessen gikk greit for seg og jeg ble tildelt et rom i 24. etasje.

Rommet

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Inngangspartiet var, som alltid når døra på hotellrommet går innover, litt trangt. Det var et skap inn til høyre og badet var inn til venstre. Det var også en stor skrivepult med kaffemaskin, telefon, lampe og et par strømuttak.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Badet var ikke trangt, og det var grei benkeplass for en person, og en stor walk-in dusj. Ulempen her var at dusjhodet var fastmontert, så det var litt vanskelig å få justert vanntemperaturen uten å få en kalddusj, bokstavelig talt.

Det var ikke gulvvarme, så vidt jeg kunne finne ut av. Flisene var dermed ganske kalde. Et par håndklær på gulvet gjorde dog underverker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sengen var king size av størrelse, og hadde fire puter pent plassert ved sengegavlen. Den var vendt mot en kommode med TV og store vinduer som gikk fra gulvet og helt opp til taket. I kommoden var det også et kjøleskap.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Og utsikten fra rommet, var intet mindre enn ganske allright:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var også en sofa på rommet. Slik så den ut:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rommet var ganske så romslig, og for kun en kort natt gjorde den jobben. Wifi hadde respektabel hastighet og jeg fikk skrevet og lastet opp SAS-testen uten nevneverdige problemer, sett bort i fra egen prokastinering klokken 03 på morgenen, lokal tid.

Som Hyatt Gold Passport Diamond hadde jeg også frokost inkludert, men det fikk jeg ikke testet, da jeg hadde et frokostmøte på Michael’s.

Lokasjon

Hotellet har adresse 52 W 36th Street, og ligger i gangavstand fra både Penn Station, Grand Central Terminal, Herald Square (Macy’s) og Times Square. Det er i så måte et fint hotell hvis man ønsker å være turist sentralt i New York City et par dager.

 

Konklusjon

Hadde jeg reist tilbake til Hyatt Place New York/Midtown-South? Kanskje. Det var ingenting ved hotellet som skulle tilsi at jeg ikke burde bo der igjen. Samtidig er det mange andre fine hoteller i dette området, så konkurransen er hard. Hyatt har også et annet hotell på 31st street og Broadway. Dette har jeg også bodd på, og vil komme tilbake med en egen test av dette om ikke så lenge.

Hovedbilde: Hyatt.com

Oversikt

Fordeler

Fin lokalisering, greie rom og hyggelig betjening

Ulemper

Ikke varmekabler på rommet

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Value4money

Overall Rating

Konklusjon

Sentralt og greit hotell for et kort opphold i Midtown

3.5

Kommentar

  1. Augustus sier

    Bodde på dette hotellet i oktober 2014, og skal bo der igjen i mai. Frokost er inkludert for alle, og den er helt grei. Faktisk to-tre hakk bedre enn hos et av nabohotellene i samme gate. Ble også flyttet til øverste etasje uten å ha et fint medlemskapskort, kjempefin utsikt når mørket fallt på. I

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *