Test: Radisson Blu Hotel Manchester Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nytt og moderne hotel med innendørs gangbro til og fra alle terminaler på Manchester airport. 

Hotellet har store og romslige rom og er derfor litt ulikt et gjennomsnittslig hotel på norsk jord. Entreen er bred og har alt av utstyr som safe, strykejern/brett. Det er også mulighet for å koke kaffe, te og lignende. Det var også minikjøleskap tilgjengelig.

Det tar ca. 5 minutt å gå fra ankomstdelen til terminal 1. Hotellet ligger midt mellom terminal 1 og terminal 2 og henger sammen med gangbroen som er innebygd. SAS benytter seg av terminal 1 på denne flyplassen og har et stort utvalg av avganger til Norge, Sverige og Danmark. Fra Norge flyr de direkte fra Oslo og Bergen.

IMG_1292 copy
Stort og romslig rom.

Rommet er veldig ryddig og gjenstander som fjernkontroll, menyer og lignende er plassert med nøyaktighet. Det er også mulighet for å slappe av i en godstol med tilhørende bord. Legg også merke til at det er plassert ut to stk. telefoner, både på skrivebord og nattbord. Dette er på ingen måte vanlig å forvente på denne type dobbeltrom.

IMG_1296 copy
Dobbeltseng med 2 puter til hver person.

Da jeg ankom hotellet ble jeg møtt av en venlig og serviceinnstilt betjening som gjennomførete en raskt innsjekk. Jeg fikk også tilbud om vekking om dette var noe jeg ønsket. Flyplasshotel er på mange måter i en egen kategori og dette hotellet er ikke noe unntak. En overnattingsmaskin der de besøkende kommer seint på kvelden og reiser tidlig dagen etter. Design og utforming av hotellet bærer preg av dette, det er to ulike typer restauranter i umiddelbar nærhet til resepsjonsområde. En litt finere som tilbyr 3-retters menyer og en litt enklere som tilbyr pizza, burger og lignende. Ingen av de krever reservasjoner i forkant.

IMG_1297 copy
Skrivebord med nordisk stikkontakt, tilkobling til tv (HDMI, DVI) og telefon for service.

Badet hadde normal størrelse og var utstyr med alt av håndklær og lignende. Det var ikke hårføner tilgjengelig, men strømuttak var plassert gunstig til for å koble til egen. Sminkespeil og ulike såper og fuktighetskremer var også plassert ut like ved dusj/bad. Jeg opplevde problem med å tømme badekaret for vann etter at jeg hadde dusjet. Det var ikke mulig å åpne sluken så vannet måtte bare forbli i badekaret. Dette trekke selfølfelig noe av helhetsopplevelsen ned.

IMG_1295 copy
Dusj og mulighet for bad. Shampoo, såpe og fuktighetskrem er også tilgjengelig. Sminkespeil og strømutakt for føner.

Oversikt

Fordeler

-Reint og ryddig
-2 puter per person
-Lett tilgjengelig tilkobling til tv - HDMI, DVI
-Nordisk stikkontakt
-Nytt og moderne med fine fellesområder
-Gratis internett med god hastighet

Ulemper

-Hard seng
-Frokost ikke inkludert
-Problem med å tømme bad/dusj for vann

Komfort

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Er du på farten og har behov for en overnatting på denne flyplassen så er dette på alle måter et fullverdig alternativ. Den store fordelen med dette hotellet er selfølgelig gangbroen frå treminalene. En vennlig betjening i moderne omgivelser. Det er noe å utsette på komfort da sengen var hard.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *