Uber lansert i Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sjåførtjenesten Uber har i dag startet opp både i Norge og Danmark. Først ut i Norge er Oslo, med de to tjenestene UberBLACK og UberPOP. Førstnevnte er den dyreste varianten med store, luksuriøse biler, mens sistnevnte er et alternativ til vanlig taxi.

Det spesielle med denne tjenesten er at man bestiller transport gjennom en app på telefonen, og betalingen trekkes fra kredittkortet som ligger inne på brukerprofilen. Både sjåfør og passasjer må gi hverandre karakter, fra null til fem stjerner, etter endt tur. Når man bestiller en tur, får man opp sjåførens navn, bilde, telefonnummer, registreringsnummer, biltype og karakter fra tidligere turer. Ved turens slutt får man tilsendt en detaljert kvittering med kartutsnitt på epost.

Klikk her for å se skjermbilder og les vår test av Uber.

I appen opplyses det at både UberBLACK og UberPOP tar maksimum 4 personer, og minsteprisen er helholdsvis 100 kroner og 40 kroner.

Uber har møtt sterk motstand fra drosjenæringen rundt om i verden, og det er grunn til å tro at de vil møte motstand også i Norge. Vi vil følge utviklingen i spenning.

Foreløpig er ingen biler tilgjengelige i appen, i hvertfall ikke da jeg forsøkte i dag, men det endrer seg forhåpentligvis snart.

Uber screenshot

Registrer deg innen 23. november og motta kreditt på 200 kroner

Uber har nå en kampanje som gir $30, eller omkring 200 kroner, når man lar seg verve til denne tjenesten.

Klikk her for å lese mer om denne kampanjen.

Klikk her for direkte link til registrering. (Undertegnedes vervekode er cvy9l.)

(Det står 60 kroner i denne linken, men i følge kamapnjen får man altså rundt 200 kroner.)

Bli med og diskutér Uber i vårt forum her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *