United Airlines tar vinterpause på ruten Oslo – New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Konkurransen over Atlanteren er som kjent stenhard og nå har United Airlines besluttet seg for å ta pause på strekningen Oslo og New York/ Newark gjennom vinterhalvåret. 

I følge Kevin Johnston, presseansvarlig hos United i Europa kommer selskapet til å ta en pause i trafikken fra og med den 6. september 2015 til og med den 5. mai 2016. Med andre ord blir Oslo en sesongrute for selskapet, noe som også kommer til å gjelde for deres rute til Stockholm. Dette bekrefter tidligere spekulasjoner i forbindelse med at United annonserte hvilke linjer som skulle oppgraderes fra Boeing 757 till 767 for å unngå mellomlandninger eller kraftige vektrestriksjoner, noe som har vært nesten hverdagslig for selskapets kunder fra både Oslo og Stockholm.

Les også: Redusert EuroBonus-opptjening på United Airlines

Bakgrunnen for dette sier United er en tilpassning til et dårlig passasjergrunnlag i vintermånedene. Passasjerer som allerede har booket billetter på ruten vil i følge Kevin Johnston å bli kontaktet av United for ombooking till andra avganger.

Vi kan vel anta at nyheten ikke mottas med direkte misnøye hos Norwegian og SAS som nå midlertidig blir en konkurrent mindre på rutene fra Oslo og Stockholm til New York.

Les også: Vi har testet United fra Oslo til New York.

 

Opprinnelig skrevet av PC Reithe/ Bonusfeber.se og omarbeidet/oversatt til norsk av Erling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *