Velg flymaten på forhånd hos British Airways

dine on demand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways (BA) har nå en prøveperiode med forhåndsbestilling av matvalg for de som reiser i First, Business og Premium økonomi. De begynte med et par destinasjoner, og har utvidet denne gradvis, og skal ved slutten av 2015 dekke alle longhaul-destinasjoner med utreise fra Heathrow og Gatwick.

Reiser man fra London Heathrow til Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Buenos Aires, Calgary, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Las Vegas, Mexico City, Montreal, Philadelphia, Phoenix, Rio de Janeiro, San Diego, Sao Paulo, Seattle, Toronto eller Vancouver kan man nå gjøre matvalget på forhånd via Manage My Bookingba.com. Nye destinasjoner kommer fortløpende i 2015.

Valget må gjøres i tidsperioden 30 dager til 24 timer før avreise, og består i de samme valgene man for ombord. Fordelen med å velge på forhånd er at selskapet da laster nok mat til at du får ditt ønske. Man må ikke velge på forhånd, og vil fremdeles få tilbud om tre eller fore forskjellige varmretter i First og Business, og to i Premium Economy.  Dette er samme konsept som bl.a. American Airlines har, mens en del Asiatiske selskaper kjører en kraftig utvidet meny man kan velge fra på forhånd.

Les om BAs matservering her: http://www.britishairways.com/en-gb/information/food-and-drink

 

Kilde og bilde: British Airways (ba.com)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *