Club Carlson med ny bonuskampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå kan du opptjene tredoble Gold Points på alle kvalifiserende opphold på Carlson Rezidor-hoteller frem til 28. juni i år. I tillegg får du også 1 000 bonuspoeng for hver bestilling gjennom Club Carlsons mobil-app.

Trippel poengopptjening betyr at man får hele 60 poeng per dollar man bruker på hotelloppholdet, istedet for 20 poeng per dollar som vanlig gis. For de som ikke er kjent med Club Carlson, er det altså følgende hotellkjeder som inngår i dette programmet:

Club Carlson hotels

Les mer om poengopptjening i dette programmet i vår guide til Club Carlson.

Her er det bare å rake med seg alle poengene man kan på neste hotellopphold: Registrer deg for kampanjen på denne linken, og bestill dine neste opphold med mobil-appen. Vær obs på at opphold betalt med poeng + penger ikke teller som kvalifiserende opphold for denne kampanjen.

21777-S5-R1 CC Q2 RPB 909x225_ALL LANG AW Norwegian

Dersom du skal bo på et Carlson Rezidor-hotell i Amerika, har du også mulighet til å få ytterligere 10 000 poeng per natt gjennom kampanjen MEGA POINTS.

Om du også trenger leiebil, er det verd å vite at Avis har en kampanje som gir hele 9 000 Gold Points hvis du leier bil i minst tre dager, samtidig som det gis 20% rabatt. Klikk her for å lese mer om denne kampanjen.

Her er Club Carlsons egen video om Triple Points-kampanjen:

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=LQbjGpIKJmQ»]

Her ligger alt til rette for en skikkelig bonus-bonanza.

Diskutér denne kampanjen i denne forumtråden.

Bli gjerne med og diskutér Club Carlson generelt i denne forumtråden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *