Aeroflot og Brussels Airlines inngår codeshare-avtale

Moskva

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Brussels Airlines og det russiske flyselskapet Aeroflot har inngått en codeshare-avtale som skal tilby selskapenes kunder flere avganger og mer fleksibilitet på ruten mellom Moskva og Brussel.

Det nasjonale russiske flyselskapet Aeroflot og det belgiske flyselskapet Brussels Airlines går sammen for å tilby sine kunder flere valgmuligheter gjennom en ny codeshare-avtale. Reisende kan nå bestille flybilletter mellom Moskva og Brussel på tvers av selskapene for reiser etter 20. januar 2020.

Brussels Airlines Airbus A330

Når du booker en codeshare-flygning innebærer det at ruter som betjenes av et av selskapene kan bestilles gjennom en av de andre partene i avtalen. Denne codeshare-avtalen gjør det mulig for reisende fra Moskva å bestille gjennomgående billetter til hele Brussels Airlines rutenettverk. På samme måte kan reisende fra Brussel nå velge blant ruter videre fra Moskva i Aeroflots rutenettverk. Bagasje kan sjekkes inn hele veien fra avreiseflyplassen til endelig destinasjon.

Moskva Sheremetyevo
Moskva Sheremetyevo International Airport. Foto: svt.aero

Sheremetyevo International Airport, som er Aeroflots hjemmebase og største hub, ligger praktisk til med kort avstand til Moskvas bysentrum. Brussels Airlines flyttet sine Moskva-ruter fra Domodedovo til Sheremetyevo-flyplassen i juni i år.

Forsidefoto: Serbuxarev / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *