Business class til Canada i sommer – fra 12 867!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvis du fortsatt ikke har booket sommerferien og har lyst til å prøve noe nytt? Akkurat nå finner vi gode tilbud med Air Candai sommer, til mange destinasjoner i Canada. Prisene starter på 12 867.

Har du ikke besøkt Canada enda har du nå mulighet til å reise ekstra komfortabelt og til svært gode priser. Her er det ikke bare de største byene som gjelder, men også mindre steder som Quebec, St. Johns og Deer Lake. Reiseperioden er juli og august 2019, og det ser ikke ut til å være satt noen sluttdato for tilbudet. Avreiseflyplass er Amsterdam, noe som skulle gjøre posisjoner rimelig og enkelt for de fleste. En ukes opphold eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Canada
Foto: lumix2004 / Pixabay

O Canada med Air Canada

Med avreise fra Amsterdam finner vi disse prisene med Google Flights og Momondo. Dette er bare noen eksempler:

Ottawa fra 12 856,-
Quebec fra 12 876,-
Montreal fra 12 892,-
Halifax fra 13 197,-
Deer Lake fra 13 696,-
St. John’s fra 13 804,-
Toronto fra 14 319,-
Winnipeg fra 15 132,-
Air Canada Business AMS - YOW
Skjermdump fra momondo.no

Prisene vi har funnet her er for Air Canada-flygninger. Med noen ekstra stopp på veien og i kombinasjon med andre Star Alliance-selskaper er det mulig å finne enda bedre priser. Det kan også finnes enda flere destinasjoner å velge i, så det lønner seg å lete litt før man bestiller.

Bonuspoeng

Air Canada er ikke veldig rause med poengene på de billigste business class-billettene. Krediterer du til SAS EuroBonus får du 100% av distansen du flyr.

Air Canada Business Class

Air Canada leverer et ganske solid produkt i business class. Spesielt om du flyr med selskapets Boeing 777 eller Boeing 787. Her finner du et moderne business class-produkt med 1-2-1 omvendt fiskebein-layout og seter som kan legges helt ned.

Air Canada Signature Class Boeing 787 Dreamliner
Nye Air Canada Signature Class på Boeing 787 Dreamliner. Foto: Air Canada

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Forsidefoto: Aurusdorus / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *