Airberlin innfører XL-seter i økonomiklasse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere og flere flyselskaper satser på såkalte Premium Economy-billetter, hvor passasjerene får noe bedre komfort, og i noen tilfeller bedre service enn på økonomiklasse. Sist i rekken er det det tyske selskapet airberlin.

Vi har en lengre tid sett flyselskapene introdusere Premium Economy-seter som tilbyr noe bedre komfort for noe mer penge. SAS, British Airways, Lufthansa og Singapore Airlines er noen av selskapene som tilbyr dette produktet i en form hvor passasjerene får både mer plass og oppgradert service om bord. Flere amerikanske selskaper tilbyr seter med bedre benplass, men med service lik som i økonomiklasse.

Sist i rekken av flyselskaper som tilbyr et forbedret økonomiklasse produkt for en ekstra kostnad, er airberlin. Det tyske selskapet har valgt en modell som minner mer om produktene som de amerikanske selskapene tilbyr og har valgt å kalle produktet for XL-Seats, istedenfor Premium Economy.

Alle av airberlin sine langrutefly vil bli utstyrt med 40 seter som tilbyr bedre benplass og er plassert i den fremste delen av økonomiklassekabinen. Produktet blir solgt under slagordet «preventing jet legs».

Prisen for disse setene med ekstra benplass vil ligge på €79 eller 10 000 TopBonus-poeng. Gold og Platinum kunder i airberlins bonusprogram, TopBonus, kan velge setene uten ekstra kostnad.

XL-setene vil ha 15 cm mer benplass enn på økonomiklasse og kan bookes på flyvninger etter 1. desember 2015. Dersom du allerede har booket en avgang etter denne datoen, kan du endre setevalget ved å logge inn på airberlin sin hjemmeside. Om du ønsker å betale med TopBonus-poeng, må du ringe AirBerlin for å kunne reservere.

Slik vil kabinene til AirBerlins langrutefly se ut med XL-setene installert (klikk for større bilde):
Sitzplan_AB_A330-223_XL-Seats-marked-724x1024

[alert color=»0000FF»]Opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen og publisert på Bonusfeber.dk[/alert]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *