Asiana dropper First Class – innfører «Business Suite»

Asiana First Class som nå omprofileres til Business Suite

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er nok gammelt nytt for mange av dere, men vi tar det med likevel. Fra og med 1. september 2019 er det slutt på First Class hos det koreanske flyselskapet Asiana. I stedet lanserer selskapet Business Suite som et nytt premium business class-produkt.

Asiana har som mange andre flyselskaper tonet ned satsningen på sitt First Class-produkt de siste årene. Det er i dag kun rutene som flys med Airbus A380 som tilbyr First Class, og fra og med 1. september er det dessverre helt slutt. Flyselskapet, som for tiden sliter med lønnsomheten, har valgt å droppe First Class. Dette er uten tvil dårlige nyheter for oss bonusjegere, da det betyr at tilgjengeligheten på First Class-bonusbilletter østover svekkes betydelig.

I stedet vil vil Asiana tilby suitene foran i Airbus A380-flyene som et oppgradert business class produkt de kaller Business Suite.

Asiana Business Suite

I henhold til opplysninger vi har fått vil det nye produktet få en egen bookingklasse. Det er usikkert hvor mange poeng du må ut med for å booke et slikt sete, eller om det i det hele kan bookes for poeng.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Reisende i Business Suite vil fortsatt ha tilgang til Asianas First Class-lounge på Seoul Incheon-flyplassen. Selv om det harde produktet om bord i Business Suite er vesentlig bedre enn i vanlig business class, vil maten, drikken og servicen være den samme som i business class. Bagasjereglene vil også vær de samme.

Business Suite fra Asiana vil bli tilgjengelig fra følgende datoer:

  • Los Angeles OZ201 / 202 fra 11. september
  • Los Angeles OZ203 / 204 fa 27. oktober
  • New York JFK OZ221 / 222 fra 1. september
  • Frankfurt OZ541 / 542 fra 1. september

Business Suite-kabinen vil ha totalt 12 seter, fordelt på tre rader med 1-2-1-konfigurasjon.

Asiana Airbus A380 Business Suite setekart
Asiana Airbus A380 Business Suite setekart

Dette er en sak som opptar våre lesere, bli med og diskuter saken i forumet vårt.

Foto: Asiana Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *