Rimelige(re) billetter med British Airways First Class til Nord-Amerika

Miami Beach

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er akkurat nå mulig å sikre seg billetter med British Airways First Class til litt bedre priser enn normalt. Det er ikke det beste tilbudet vi har sett og British Airways First Class blir av mange betegnet som et godt business class-produkt. Vil du reise til Nord-Amerika og er på jakt etter Tier Points, er dette likevel en helt grei deal.

Prisene gjelder med avreise fra Stockholm og Gøteborg. Dette skulle gjøre posisjoneringen ganske enkel for de fleste av oss. Prisene ser ut til å gjelde inntil videre, for reiser fram til 2020 og det er ingen deadline for bestilling. Du må imidlertid bestille minst 90 dager før avreise og ha et opphold på syv dager eller mer for å få de beste prisene. Vi er litt tilbakeholdne med å kalle dette billig, men vil du teste first classs er prisene ikke langt over det du normalt ville måtte betale i business class.

Destinasjoner og priser

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Det kan hende at det finnes enda mer å velge enn hva vi har funnet her.

Miami fra 25 013,-
Toronto fra 25 779,-
Boston fra 26 048,-
Chicago fra 27 712,-
New York fra 27 813,-
British Airways First Class-tilbud. Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

Billettene bookes i bookingklasse A. En reise til Nord-Amerika via London vil gi deg 500 Tier Points i British Airways Executive Club. Dette er nesten nok til å nå Silver eller en tredjedel av poengene du trenger for å nå gull. Klarer du å finne ruter med flere stopp på veien vanker det flere Tier Points. Du får Avios tilsvarende 250% av distansen du flyr i miles.

Kreditering til Alaska Airlines Milage Plan er også et godt valg. Her vil British Airways First Class gi deg 450% opptjening av distansen du flyr i Miles. Siden Alaska Milage Plan lar deg booke premiumbilletter hos flere andre flyselskap, kan dette også være en god deal.

British Airways First Class

British Airways First Class kan ha opptil 14 seter i kabinen og blir av mange litt spøkefullt kalt «verdens beste business class». Selv om Boeing 747 har 14 seter i kabinen er det likevel en opplevelse å få sitte på 1A, helt framme i nesten på flyet. First Class på Boeing 787 og Airbus A380 har kun åtte seter og oppleves nok kanskje som litt mer eksklusivt.

British Airways First Class

Vi har tidligere testet British Airways First Class både i Boeing 777 og Boeing 747, samt loungene i London og New York. Selv om det kanskje ikke er det beste som finnes, hadde vi det ganske fint både på bakken og i lufte.

Nå har du i alle fall muligheten til å prøve, uten å måtte selge huset først.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Forsidefoto: warrend98 / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *