British Airways hyller David Bowie

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways-kunder vil kunne se en spesiallaget TV hyllest om rockeikonet David Bowie om bord i flyselskapets langdistanseflygninger allerede fra neste uke av. Dokumentaren «David Bowie – Five Years In The Making of an Icon» ble vist bare noen få dager siden på BBC 2 i Storbritannia. Den har et hav av tidligere usett arkivmateriale og gir et intimt portrett som fokuserer på fem viktige år i David Bowies karriere – fra ‘Ziggy Stardust’ via Soul Star i ‘Young Americans’ til sin globale suksess med «Let’s dance».

Programmet markerer den første i en serie av spesielt utvalgt innhold valgt av British Airways for å markere Bowies bortgang som skal gi kundene muligheten til å lytte til noen av hans mest minneverdige låter på sine flyreiser.

I anerkjennelse av den enorme effekten Bowie hadde på populære britisk kultur, og til folk rundt om i verden, følte vi at det var en passende hyllest til mannen og hans musikk. Vi håper i løpet av de kommende månedene våre kunder vil bruke sine flyreiser til å gjenoppdage og verdsette Bowies særegne musikk og umiskjennelig lydbilde gjennom vårt spesielt utvalgte innhold.

Richard D’Cruze, British Airways’ in-flight entertainment manager

I tillegg til denne TV-spesialen, kan kundene på utvalgte flygninger fra 1. april kunne velge mellom følgende lydprogrammer:

  •  En to timer lang David Bowie «In-Concerts» – spilt inn i 1996
  • «The Best of Bowie (1969-1974)» – dokumentar innspilt i 1997 med en oppsummering av Bowies beste sanger fra hans tidlige karriere med intervjuklipp
  • En «David Bowie at the ‘Beeb'»-dokumentar som forteller historien bak hans unike BBC-opptak og -intervjuer
  • ‘IntheStudio.Net’ – David Bowie i samtale med DJ Redbeard om sin karriere fra 1969 til 1973

Og på utvalgte flyvninger fra 1. mai kan kundene høre følgende spor:

  • «Profiler: David Bowie» – der Bowie snakker om sin karriere fram til slutten av 1970-tallet
  • «The David Bowie Story»- et langt og eksklusivt intervju med Bowie som utfyller historiene bak hans mest kjente låter, innspilt i 1993

Lytt og nyt!

(Bilde: Album cover shoot for Aladdin Sane, 1973. Photograph by Brian Duffy © Duffy Archive)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *