En oversikt over pågående salg og kampanjer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De siste par ukene har vi skrevet flere artikler om flyselskapenes tilbud. Ikke så lett å holde overblikket, synes du? Derfor gir vi deg her en oversikt over hvilke kampanjer vi har skrevet om og hvor lenge de varer. Vi håper dette hjelper deg til å holde oversikten.

Navnet på flyselskapet som står i blått fungerer også som en link til vår artikkel om den aktuelle kampanjen. Så da kan du bare klikke deg videre for mer informasjon.

Scandinavian Airlines har en kampanje med 1 million billige billetter. Siste sjanse for å benytte denne er 15. februar. Reiseperioden er frem til 30. september i Europa og 18. juni for interkontinentale flyruter.

Norwegian sin nyttårskampanje varer frem til og med 18. februar. Reiseperiode er frem til 29. oktober.

Finnair har salg i både Business Class og Economy Class. Billettene må bestilles senest 18. februar. Reiseperioden varierer i forhold til destinasjonene.

Air Canada tilbyr billige billetter i Business Class fra Oslo til ulike destinasjoner i Nord-Amerika. Billettene må bookes senest 2. februar og reiseperioden varierer og dem finner du ved å klikke på linken.

British Airways tilbyr billige Business Class billetter fra Oslo til mange destinasjoner over hele verden. Billettene må bestilles senest 2. februar, og resten av detaljene finner du ved å klikke på linken.

Lufthansa tilbyr i likhet med Air Canada også billige Business Class billetter til Nord-Amerika. Billettene må bestilles senest 2. februar. Reiseperiodene varierer med er beskrevet på siden du kommer til ved å klikke på linken. Vær obs på at også Swiss har tilsvarende priser.

KLM/ Air France har vinterkampanje i alle klasser til massevis av destinasjoner over hele verden som går frem til 1. februar. Reiseperiodene og betingelsene varierer men vi har beskrevet dette for deg i artikkelen som du kommer til ved å klikke på linken.

Qatar Airways sin Travel Festival gir gode tilbud i både Business Class og Economy Class og må bookes senest 17. januar. Reiseperioden er helt frem til 15. desember. OG booker du i denne kampanjen kan du opptjene 3 ganger så mange poeng som vanlig i deres Privilege Club. Alle detaljene har vi beskrevet for deg i artikkelen du finner på linken.

Så da har du fått oversikten. Vi kan ikke huske sist vi reiseglade hadde så mange gode tilbud og velge og vrake i. Men vær oppmerksom på når siste frist for bestilling er.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *