British Airways ti i bredden er ikke noe problem

Gatwick

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 2018 vil alle London Gatwick-baserte Boeing 777 bli bygget om. Selskapet innfører ti i bredden i selskapets økonomiklasse med 3-4-3 layout.

Vi har tidligere i uken skrevet om at BA løper om kapp med Norwegian på flyvninger fra London Gatwick, og gjør alle mulige tiltak for å spare penger. Det er spesielt på transatlantiske avganger fra Gatwick at konkurransen er stor. I slike sparepakker er det en som er utsatt, nemlig deg som passasjer.

I dag har BA en layout med 3-3-3 i bredden på sine Boeing 777. Fra 2018 vil dette bli utvidet til 3-4-3, og ti i bredden blir et faktum. Effekten av dette er at antall seter økes fra dagens 280 til 332 i fremtiden.

Illustrasjonen er hentet fra en presentasjon gjort av IAG, som er morselskapet og eier blant annet British Airways, Iberia og Aer Lingus.

ba-10-i-bredden

Stor oppgradering

Totalt vil 25 fly av BAs Boeing 777  få øket antall seter ombord med ti i bredden i World Traveller (selskapets økonomiklasse). Dette gjelder i stor grad flåten ved London Gatwick, men også noen av flyene ved Heathrow basen.

De Gatwick-baserte Boeing 777s vil også se endringer i Business Class, eller Club World som BA kaller denne. Denne kabinen reduseres fra 40 til 32 seter. Mens World Traveller Plus og økonomiklasse vil økes i antall seter.

 

«For å møte etterspørselen oppdaterer vi våre Boeing 777 kabiner,  og for å ruste oss bedre for konkurranse i likhet med våre konkurrenter. Som en del av oppdateringen, vil vi også være montering av nye underholdningssystemer.British Airways vil fortsatt tilby kundene en romslig håndbagasje kvote og gratis mat og drikke på alle våre langdistanse ruter.»

Bilde fra ba.com
Bilde fra ba.com

Club World investering

For selskapets Long-haul business class (Club World) er det også besluttet å fornye kabinen.»En stor investering er planlagt», sier BA.

Vi gleder oss til fortsettelsen på kampen om Gatwick, det er nesten Battle of Britain i reprise.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *