StopOver: Kjærlighet på dypt vann – bokstavelig talt

stopover

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Icelandairs hovedoppgave er å bringe reisende fra A til B via C, det er fastslått. Icelandair går nå utradisjonelt til verks og gir en hjelpende hånd når det gjelder å bringe mennesker sammen fra forskjellige kontinent. Stopover under havet.

Hjelpen heter Unnur – flyvertinne til daglig, men også Icelandair Celebration Stopover Buddy.

I en ny utgave av Stopover Buddy tjenesten som ble lansert i fjor, legges det til en ny dimensjon, nemlig ” celebration” eller feiring. Har du noe du vil feire på en uvanlig måte, lyst til å gjøre noe helt unikt eller kanskje bare overraske din utvalgte, er det hjelp og inspirasjon og få hos Icelandair Celebration Stop over Buddy. Jennifer og Matt som til daglig befinner seg på hver sin side av Atlanterhavet, beviser at et frieri ikke nødvendigvis behøver å skje på land, men kan foregå midt mellom to kontinentalplater på Island, helt presist i kløftens Silfras iskalde og krystallklare vann med god hjelp fra entusiastiske Icelandair Celebration Stopover Buddies

 

Stopover frem til mars 2017

Icelandair Celebration Stop over Buddy er tilgjengelig fram til utgangen av mars 2017, og er et tilbud til passasjerer på hver side av Atlanterhavet. Les mer om Icelandair Stopover på www.icelandair.no.

Icelandair flyr til 45 destinasjoner, hvorav 18 destinasjojner i Nord – Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, Chicago, Philadelphia (fra mai 2017), Tampa Bay (fra September 2017) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal i Canada.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *