British Airways med VIP-charter til Mardi Gras

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways kunder kan nå by på muligheten for å bli med det en VIP charter. I anledning Mardi Gras paraden, i New Orleans legger flyselskapet ut en bidding mulighet på eBay for å bli med på en «one-off VIP charter til» New Orleans.

Fra klokken 10 søndag den 20. november, vil festdeltakerne kunne by på eBay for å sikre seg en plass på den spesielle avgangen. Den eneste måten å komme til festen fra London – er via nettauksjonen på eBay.  Kundene vil bli behandlet med en eksklusiv konsert i luften, og kokker og bartendere vil sørge for en New Orleans inspirert Creole menyen og egen komponerte «signatur cocktails» i 40,000 fot.

De 50 British Airways Holidays pakkene vil bli auksjonert bort mellom kl 10 den 20. november og 23:00 den 3. desember. Utropsprisen på eBay starter på en krone.

 

«New Orleans er kjent for jazz, det franske kvarteret, Bourbon Street og kreolsk mat; men det er en hendelse spesielt som gjør at byen skiller seg ut. Mardi Gras er en once-in-a-lifetime, bucket- list erfaring så vi er utrolig glade for å gi kundene muligheten til å fly direkte til festen!

Adam Daniels, Commercial Director, British Airways

advarer

Mardi Gras Charter

«Dette er første gang vi har hatt en VIP charter i forkant av at vi åpner en ny rute, så vi er sikker på at det vil bli en «snakkis» allerede før våre kunder lander i New Orleans.»

«Mardi Gras i New Orleans er en fest for sansene som skaper minner for livet og etterlater besøkende ivrige etter å komme tilbake år etter år for å utforske det videre. Sine tradisjoner, prakt, og hele byen ånd av felles feiring minner alle som opplever det som New Orleans ‘livsglede er uten sidestykke. »

Stephen Perry, President og CEO i New Orleans Convention & Visitors Bureau

Fra 27. mars 2017 lanserer British Airways fire ukentlige rundturer mellom London Heathrow og New Orleans, og vil være det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Europa og Louisiana byen.
Hver pakke vil inneholde retur flyreiser, tre overnatting på et av tre hotell-alternativer, buss transfer og Mardi Gras tribune parade billetter til 25. februar.

 

Charteret vil forlate Heathrow kl 10 den 24. februar, og lander på Louis Armstrong International Airport 14:00, med retur avgang New Orleans på 23:25 den 27. februar og ankomst på Heathrow 14:10 neste dag.

Kilde: Pressemelding British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *