Carlson Rezidor Hotel Group med nytt hotell i Venezia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Carlson Rezidor Hotel Group, som blant annet står bak hotellkjeder som Radisson og Park inn, har annonsert at Venezia nå skal tilføyes i deres raskt voksende portefølje med kvalitetshoteller.

Fra siste del av 2019 vil du derfor kunne sjekke inn på et Radisson Blu hotell i den populære og kanalfylte byen i Nordøst-Italia.

Carlson Rezidor Hotel Group er en av verdens største hotelloperatører. Bare i Europa, Midtøsten og Afrika har gruppen omtrent 400 hoteller. Mer enn 100 nye prosjekter er under planlegging. Dette inkluderer nå også et nytt Radisson Blu-hotell i Venezia.

Gruppens lojalitetsprogram, Club Carlson, dekker totalt syv hotellkjeder. Gjennom programmet er det ofte mulig, via forskjellige kampanjer, å gi en liten økning til poenginntjeningen.

Les også: Overnatt og tjen 15.000 poeng hos Club Carlson

Stemningsbilde fra Venezia (Bilde: Carlson Rezidor)

Perfekt beliggenhet

Når det nye Radisson Blu Venice San Marco står klart i 2019, er et av lokkemiddelene uten tvil beliggenheten. Hotellet vil ligge ved en kanal i San Marco-distriktet, som blant annet betyr at f.eks. Markusplassen kun er en kort gåtur unna.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer hos Carlson Rezidor Hotel Group, uttaler:

Dette prosjektet markerer vår entre på scenen i en av Europas mest berømte destinasjoner.
Et av våre mål er å styrke veksten i våre modne markeder, særlig i Vest-Europa, og her er Venezia det perfekte stedet å starte.

Hotellet får 50 rom og suiter, mange med utsikt ut over en av kanalene Venezia er kjent for. Det planlegges videre at hotellet skal ha en liten restaurant hvor lette retter skal serveres, en utendørsterrasse med kanalutsikt, en loungebar og et fitnessenter.

Hotellet skal etter planen åpnes i 2019, samme år som Venezia er europeisk kulturby.

Denne artikkelen er opprinnelig skrevet av Carl Erik Larsen for vår søsterside InsideFlyer.dk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *