På tur til London med Epic Phantom SL trillekoffert

Epic Phantom SL trillekoffert

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hos InsideFlyer er vi ikke bare glad i å reise, vi er også besatt av nye reisegadgets. Vi er derfor alltid klare til å teste nye ting. I denne anmeldelsen har vi tatt med en Epic Phantom SL trillekoffert på tur til London. Les videre for å se hva vi synes om den!

Kofferten er levert av RejseGear og de har også gitt oss en til julekalenderen vår. Følg med her på InsideFlyer i desember for sjansen til å vinne din egen Epic Phantom SL.

Epic Phantom SL trillekoffert
Epic Phantom SL er flott designet og materialkvaliteten er også god

På tur med Epic Phantom SL trillekoffert

Turen gikk som sagt London for en utvidet weekend. Siden dette var en familietur hadde jeg behov for litt mer bagasje enn man får plass til i en kabinkoffert. Dette var derfor en god mulighet for å teste Epic Phantom SL. Det finnes jo knapt noen bedre måte å teste kvaliteten på kofferten enn å sjekke den inn.

Hjulene på Epic Phantom SL
Hjulene på Epic Phantom SL er svært gode og bedre enn på min siste Samsonite

Epic Phantom SL har fire hjul, noe jeg setter pris på. Hjulene kommer fra Airspeed, og holder høy kvalitet og triller godt. Det gjør det lettere å trille den gjennom flyplassen eller til og fra hotellet enn kofferter med bare to hjul. Kvaliteten på hjulene var absolutt en positiv overraskelse. Jeg har hatt mange kofferter opp gjennom årene og de siste jeg har hatt har vært fra Samsonite. Etter denne turen kan jeg konkludere med at Epic Phantom SL har bedre hjul enn de siste Samsonite-koffertene jeg har hatt.

Håndtaket er godt og stabilt, men skal du ha med en PC-veske på toppen hadde det vært bedre med to rør

Selve håndtaket, som er utviklet av Airspeed, er det ingenting i veien med. Det at håndtaket sitter på ett enkelt rør gjør det imidlertid litt mer ustabilt hvis du vil henge på en PC-veske over kofferten og du risikerer at den faller av.

Materialvalg og funksjoner

Ytterveggene på Epic Phantom SL er semi-harde og byggematerialet virker å være av høy kvalitet. Det glatte og elegante designet gjør at kofferten lett kan få riper og andre tegn på slitasje. De to store modellen som ikke kan tas med om bord og dermed må sjekkes inn vil derfor lettere komme til å se slitt ut.

Materialvalg og design
Materialvalg og design er flott stilfullt

Glidelåsen er beskyttet noe som får kofferten til å se flott og mer holdbar ut.

Epic Phantom SL TSA-lås
Epic Phantom SL er utstyrt med TSA-lås slik at det ikke er noe problem å ta den med til USA

En annen positiv egenskap er at alle de mindre delene i kofferten kan byttes ut hvis de går i stykker. Kofferten har hele sju års garanti med den såkalte «Epic Armor Worldwide Warranty».

Epic Phantom SL interiør
Ale smådeler kan skiftes ut noe som forlenger koffertens levetid

Selve innmaten og stoffet som dekker innsiden av kofferten kan tas ut og vaskes, slik at klærne dine føles friske og rene når du pakker ut. Det er en del av designet som Epic kaller ReFRESH, som hjelper deg å holde kofferten ren innvendig.

Størrelse, mål og priser

Epic Phantom SL leveres i tre størrelser, liten, medium og stor. De har følgende størrelser og mål:

Størrelse Liten Medium Stor
HxBxD (cm) 55x40x20 66x45x25 76x52x30
Vekt (kg) 2,2 3 3,8
Volum (l) 37 67 95

Er du etter en koffert du kan ta med om bord er det den minste modellen du skal gå for. Med målene 55x40x20 overholder den alle flyselskapers krav til håndbagasje.

Prisen for den minste modellen er 999,- kroner noe som er rimelig sammenlignet med andre merker.

Epic Phantom SL leveres i fem forskjellige farger. Vi har testet den sorte modellen.

Epic Phantom SL logo

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av Henrik Olsen for InsideFlyer.dk.

Foto: Henrik Olsen

Oversikt

Fordeler

Flott design og gode materialvalg
Svært gode hjul som du kommer til å bli fornøyd med
Alle smådeler kan byttes ut og det er 7 års garanti på produktet

Ulemper

Får lett riper, spesielt om du sjekker den inn
Kun ett rør til håndtaket gjør den litt mer ustabil hvis du setter en PC-veske over selve kofferten

Design

I bruk

Kvalitet

Verdi for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Du blir nok ikke skuffet om du kjøper en Epic Phantom SL. Den holder høy kvalitet både inni og utenpå, og vi er svært fornøyd med de fire hjulene fra Airspeed. Den triller svært godt, noe som er en av de viktigste egenskapene en trillekoffert kan ha. Smådeler kan byttes ut og innmaten kan også byttes eller vaskes. En klar fordel som forlenger koffertens levetid.

Det er likevel et par mangler i designet. Det ene er at det glatte og elegante designet lett blir ripete. Det andre er et at en trillekofferten vil være bedre egnet for de som reiser ofte om håndtaket hadde doble rør. Da ville en PC-veske mer stabilt på toppen av kofferten.

4.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *