Etihad introduserer 38 kvm leilighet ombord!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad introduserte i dag sine mildt sagt ekstravagante planer for sine nyanskaffede Airbus A380, hvorav den første settes i rute i desember i år.

Business Class forbedres og kalles Business Studio, mens First Class kommer i to varianter: First Apartment og The Residence. Konfigurasjonen blir som følger:

1 The Residence (for to personer)
9 First Apartments
70 Business Studios
417 Economy Class

Her er seteoversikten fra Etihad:

12399_Airbus A380_Seat Map_V4

 

Selskapet får som nevnt det første flyet i desember, og i tillegg skal det leveres fire fly i 2015, tre i 2016 og to i 2017. Den første flyruten med dette produktet er mellom Abu Dhabi og London, med følgende tidtabell:

EY11 AUH-LHR 02:35 – 06:35
EY12 LHR-AUH 09:15 – 20:05

 

Etihad Business Studios

Her får vi en sniktitt på noe som trolig blir bransjens beste Business Class. 18-tommers touch screen og selvsagt et digert sete som kan gjøres om til seng, for å nevne noe.

BUSINESS_STUDIO_DINING

BUSINESS_STUDIO

 

Vi vil påstå at dette Business Class-produktet overgår flere andre First Class-produkter. Etihad Business Studios blir å finne på både Airbus A380 og Boeing 787 Dreamliner. Her får vi en omvisning av Dannii Minogue:

Les mer om Etihad Business Studio her.

Mellom Business og First Class kommer det en lounge som ser helt fantastisk ut.

THE_LOBBY_view

THE_LOBBY

 

 

First Apartment

Vi beveger oss fremover i flyet og tar en titt på First Class-produktet de kaller The Apartment. Her finner vi bare én midtgang, noe Etihad er første flyselskap til å ha på så store fly.

A380_FIRST_CLASS_AISLE

Seks av de ni leilighetene kan slås sammen med naboleiligheten, dersom man for eksempel reiser sammen med en partner. TV-skjermene her er på hele 24 tommer, og kan ses både fra setet og fra senga. Her har man hele 12 kvadratmeter til rådighet. Ord blir fattige når dette skal beskrives, så vi lar bildene tale for seg:

FIRST_APARTMENT_relax

FIRST_APARTMENT_VANITY

FIRST_APARTMENT_SLEEP

På dette flotte badet kan man også ta seg en dusj før ankomst!

FIRST_CLASS_WASHROOM

 

Her får vi nok en omvisning av Dannii Minogue:

 

The Residence

Her kommer vi til rosinen i pølsa, nemlig The Residence. Dette er intet mindre enn en 38 kvadratmeters leilighet ombord! Du får egen stue, eget soverom og eget bad med dusj. I tillegg får du en egen butler og en egen kokk som tar vare på deg under hele flyturen! Det blir ikke mer ekstravagant enn dette i kommersiell luftfart.

THE_RESIDENCE

THE_RESIDENCE_BEDROOM_HORIZONTAL

THE_RESIDENCE_BATHROOM

Dannii Minogue har vanskelig for å styre sin begeistring når hun her viser oss de indre gemakker:

Hva vil så denne herligheten koste? Vi har gjort et søk på EY12 LHR-AUH utpå nyåret, og her er prisen for to personer én vei:

Price

 

Dette utgjør rundt 130 000 NOK én vei. Prisen er den samme uavhengig om du velger 1 eller 2 personer, så her er det vel bare å invitere med seg sin partner.

Du kan også bruke bonuspoeng for å bestille The Residence, men da bør du ha en rimelig innholdsrik bonuskonto:

Miles

 

2 332 728 miles + 130 NOK koster det én vei for et bonussete en bonusleilighet.

Vi har allerede testet Etihad Business Class og Etihad Diamond First Class, men selv om dette er topp produkter så blekner de litt i forhold til hva Etihad presenterte i dag. Vi får håpe at vi får anledning til å teste disse nye produktene i fremtiden. I mellomtiden kan du bli med og diskutere denne nyheten i vårt forum.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *