Få doble poeng med SPG + 250 bonuspoint

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Starwood Hotels lojalitetsprogram – Starwood Preferred Guest (SPG) – har nettopp offentliggjort en ny bonuskampanje med navnet “Take Two” som gir deg doble poeng for opphold på kjedens hoteller.

For å benytte deg av kampanjen skal du registrere deg på kampanjesiden før 10 April 2016, og gjennomføre ditt/dine opphold mellom den 11. januar og den 30 April 2016.

Du vil etter påmeldingen få doble Starpoints på opphold som varer to eller flere netter. Kampanjen gjelder på alle Starwood hoteller i hele verden. Som en liten ekstra bonus vil du også få ytterligere 250 Starpoints pr. natt (også på opphold som bare varer én nat) på utvalgte hoteller og resorts på “populære destinasjoner”, herunder New York, Rio, Hongkong og Dubai.

SPG-take-two

Den komplette listen over destinasjoner hvor du får 250 ekstrapoeng per natt finner du her.

Vi anbefaler deg å registrere deg for denne kampanjen med det samme, også selv om du ikke har noen planlagte Starwood hotelopphold enda. Det er gratis å registrere seg, og man vet jo aldri om det skulle dukke en mulighet i fremtiden. Man glemmer lett alt om disse kampanjene senere, og det ville være surt å miste sjansen for å få doble poeng fordi man ikke fikk registrert seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *