Utløpt: Feilprisede businessbilletter til San Francisco!

Feilprisede businessbilletter til San Francisco!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I løpet av kvelden har det dukket opp feilprisede businessbilletter fra Europa til San Francisco med Star Alliance. Book før det er for sent!

Avreisebyer denne gangen ser ut til å være blant annet Nice, München, Frankfurt, Stockholm og Oslo. Prisene finnes både hos flyselskapene selv og diverse bookingsider, men enklest av alt er å søke opp gjennom Google Flights. Reiseperioden er fra slutten av september 2017 til mars 2018.

Erfaringsmessig kan disse prisene være tilgjengelig i alt fra et par timer til flere dager, men er du på jakt etter en tur til vestkysten av USA anbefaler vi å booke så fort som mulig.

Du kan enkelt søke frem datoer på Google Flights

Nysgjerrig på hvordan det er å fly business med Lufthansa? Les forumbruker Herlovs reisebrev fra Seattle.

Bonuspoeng

Det er mulig å finne feilprisingen på flyvninger som opereres av United, Air Canada, Lufthansa og Swiss. Fra Oslo ser det ut som det er Lufthansa som gjelder. Disse flightene bookes i bookingklasse P som er discounted business. Det gir 100% opptjening i Eurobonus og turen i eksempelet over vil gi ca 13.500 bonuspoeng.

De lave prisene finnes også på Air Canadas nettsider

Husk at dette er feilprisede billetter og det er ingen garanti for at du faktisk får reise. Det er alltid en sjanse for at billettene kan bli kansellert eller du får tilbud om å fly i økonomi til samme pris. Vent derfor så lenge som mulig med å booke hotell, leiebil og aktiviteter.

Takk til Baldrick som tipset om denne i forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *