Få FlyingBlue Silver ved bestilling av FB MasterCard!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som førjulstilbud kan du nå sikre deg Flying Blue Silver om du bestiller Flying Blue MasterCard fra Resurs Bank. Men vær rask, for det gjelder kun de 200 første!

Samarbeidet mellom Flying Blue (lojalitetsprogrammet til KLM/Air France m.fl.) har eksistert ca. 2 år i Norge, og nå kjøres det kampanje som gir deg Flying Blue Silver ved bestilling av deres kredittkort. Tilbudet gjelder kun nye kunder og vil da kun være av verdi til de som innehar laveste nivå (Ivory) hos Flying Blue.

Kampanjen er imidlertid lite omhandlet på de offisielle sidene til Resurs Bank, men en annonse delt av «KLM Norge» på FaceBook viser til at tilbudet nå er gyldig. Det står imidlertid ingenting om hvilken gyldighetsperiode det har og hvilke vilkår som gjelder, noe vi reagerer litt på.

Kampanjebilde
Kampanjebilde

InsideFlyer har vært i kontakt med Resurs Bank som bekrefter at kampanjen opprinnelig var for de 100 første som søkte, og med en kampanjeperiode som varer frem til 16. desember. Kampanjen har imidlertid vært såpass vellykket at 100 medlemskap til FB Silver raskt ble borte og antallet er nå økt til 200. I skrivende stund bekrefter Resurs Bank at det fortsatt er flere medlemskap igjen for de som søker, og vi foreslår at man er svært raskt ute om man vil sikre seg dette!

Vi anbefaler at man tar kontakt med kundeservice for å høre om de kan si noe om gyldigheten på dette tilbudet før man eventuelt bestiller.

Resurs Bank/FB MasterCard tilbyr to forskjellige kredittkort med ulike fordeler og opptjening. Du kan lese mer om kortene og våre vurderinger i vår opprinnelige artikkel.

Ikke kjent med FlyingBlue? Les vår guide til programmet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *