Første sniktitt på Carlson Rezidors nye luksuskjede Quorvus Collection

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som tidligere publisert på Bonusfeber har Carlson Rezidor lansert en ny hotellkjede bestående av kun luksushoteller i internasjonal toppklasse. Hotellkjeden, som frem til nå har vært noe hemmelighetsfull rundt det nye konseptet, har nå løftet på sløret for de tre første medlemmene av den nye luksuskjeden Quorvus Collection.

Tidligere i 2014 annonserte Carlson Rezidor Hotel Group, en av verdens største hotellkjeder, konseptet Quorvus Collection – et utvalg av verdens ypperste femstjerners luksushoteller. Nå løfter hotellkjeden altså på sløret og annonserer de tre første medlemmene: The May Fair Hotel i London, G&V Royal Mile i Edinburgh og Symphoni Style Hotel i Kuwait.

Dette kunne selveste Wolfgang M. Neumann, administrerende direktør i Carlson Rezidor Hotel Group, røpe under årets Arabian Hotel Investment Conference i Dubai sist helg:

Vi er stolte over å kunne ønske disse tre ikoniske hotellene velkommen i vår Quorvus Collection, vår nye luksuskjede. Hvert av hotellene har sin egen helt unike stil, personlighet og arv. Men hotellene har én viktig faktor til felles; opplevelsen av et femstjerners luksushotell.

Luksuskjedens navn, Quorvus Collection, kommer fra stjernebildet Corvus (Ravnen på norsk) som består av de fem klareste stjernene på den sørlige himmelhalvkule. Kjeden består av en ny generasjon av utsøkte hoteller som er inspirert av den moderne reisendes livsstil og behov. Blant hotellene finner man både historiske landemerker, moderne konstruksjoner, boutique-hoteller og storby retreats – hver og en forskjellig i størrelse, arkitektur, atmosfære og design. Men samtidig er de alle dedikert til den sammen eksepsjonelle service filosofien. Quorvos Collection er sentrert rundt å kunne tilby en livsstil preget av luksus med utgangspunkt i enestående service. Det holistiske servicekonseptet Q24 er målrettet for både kropp og sjel, og fokuserer på seks kjerneelementer: velvære, fornyelse, stil, inspirasjon, underholdning og kontakt.
 

The May Fair Hotel London, som eies og drives av Edwardian Group London, er et ikonisk hotell som stilfullt kombinerer klassisk og moderne design som integrerer boutique-hotellets sans for detaljer med luksushotellets høye servicestandard. The May Fair Hotel er et legendarisk hotell med en glamorøs fortid, hotellet ble nemlig innviet av ingen ringere enn Kong George V i 1927. Hotellet har 404 rom, inkludert 12 av de mer prestisjefylte og minneverdige suitene i London. Ånden fra det omkringliggende Mayfair-området gjenspeiles i blant annet May Fair Bar, som gjennom tidene har huset noen av Londons mest ekstravagante selskaper.

The May Fair Hotel London
The May Fair Hotel London

Iype Abraham, Commercial Development Director i Edwardian Group, om The May Fair:

The May Fair er et enestående luksus- og livsstilhotell i hjertet av London hvor vi har forenet en historiske bygning med et moderne design. Vi er stolte av å bli medlem i kjeden Quorvus Collection, og sammen med Quorvus gleder vi oss til å kunne styrke våre gjesters opplevelse enda mer.

 

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh er oppkalt etter  kong George IV og dronning Victoria. Hotellet er dermed en stolt annerkjennelse av områdets kongelige arv samtidig som det nyter godt av en misunnelsesverdig adresse i hjertet av Edinburgh: På hjørnet av George IV Bridge, Victoria Street og The Royal Mile. Hotellet huser 136 rom og suiter som pærer tydelig preg av designeren Rosita Missonis estetiske stil og dynamiske bruk av fargver og mønstre, kombinert med moderne teknologi. Den prisvinnende restauranten Cucina, som serverer italiensk inspirerte retter er hotellets puslerende hjerte, mens Fashionista Bar G&V er byens vannhull for de mer trendy – her er det å se og bli sett som gjelder.

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh
G&V Royal Mile Hotel Edinburgh

Symphony Style Hotel Kuwait er en del av Symphony-komplekset i Salmiya, Kuwaits sentrum for shopping og underholdning. Hotellet ruver over 18 etasjer og huser 169 rom og suiter med en bemerkelseverdig utsikt over Persiabukten. Det unike interiøret, designet av Rosita Missoni, matcher ørkenens og havets farger: gull, sand og turkis. Alle rom er utstyr med teknologi i verdensklasse. Symphoni i Kuwait har tre enestående restauranter; det italienske kjøkkenet Cucina, Luna som tilbyr arabisk mat med en tvist av Middelhavet, og Choco Café som byr på kaffe og kos. Ellers kan hotellet by på eksklusive møtelokaler og ballsaler, utendørs svømmebasseng og spa-anlegget Six Senses som komplementerer hotellets unike service.

Symphony Style Hotel Kuwait
Symphony Style Hotel Kuwait

Wolfgang M. Neumann, adm.direktør i Carlson Rezidor Hotel Group, tilføyer:

Disse tre unike hotellene skaper et sterkt fundament for ytterligere utvidelse av Quorvus Collection. Hotellene i Edinburgh og Kuwait vil med det samme bli en del av Quorvus Collection og vi forventer at The May Fair Hotel blir innlemmet i løpet av sommeren 2014. Vårt mål er å gjennom ombyggning og nybygging av storbyhoteller og resorter, skape en global portefølje på 20 hoteller som vil være i drift eller under utvikling innen 2020.

 

Du kan selvsagt både tjene og bruke poeng på Quorvus Collection med Rezidors bonusprogram Club Carlson, les vår guide her. Du kan og dele dine erfaringer med Club Carlson her.

Spørsmål eller kommentarer? Post gjerne i forumet.

Denne artikkelen er opprinnelig publisert på Bonusfeber.dk og er skrevet av Henrik Olsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *