Har de fått opp igjen gardinen som skiller sas eco og business/plus på kortdistansen? eller var det bare Braathens som hadde den?
Da var vi på bakken etter en begivenhetsløs tur til Valencia. Sovet nesten hele turen Tror det var bra. O kveld blir det Pub Crawl. Blir moro tror keg
Du har hørt de norske oversettelsene på de spanske byene på middelhavskysten? Barcelona = Bærsjalene Benidorm = Bendelorm Valencia = Valkelia Alicante = Alikaffe
AC hotel Colon er helt greit. Rent og pent rom, høyt oppe og fin utsikt. Nå skal jeg på øljakt og så blir det fort tapas til middag
Jeg har ellers sett skuffende få artige typer på denne turen til nå. Kom bare i prat med en hyggelig amerikaner på bussen ut til flyet. Utover det så har det gått rolig og pent for seg
Rotet meg inn på en tapas-restaurant, men jeg aner ikke hvordan det fungerer. Fikk akkurat servert en nydelig liten pølse med loff. Utover det ingenting. Satser på at det kommer mer
Vi har fått mere mat, men det kommer litt i rykk og napp. Har fortsatt ikke forstått konseptet. Og alt foregår på spansk. Jeg kan ikke spansk...
Det viser seg at når man har fått tallerken så kan man bare gå å hente mat.... Det skjønte ikke en enkel ingeniør.
Pintxosbar er IKKE tapasbar, men baskisk variant med self-service. Vareopptelling av brukte tannpirkere = regmningsgrunnlag, så ikke pælm de. Skal tradisjonelt nytes med txacoli eller sidra i tannglass (slik man i gamle dager la gebisset i). Forslag til lunch: Forsøk en risrett, Valencianerne er rå på sine varianter av paella, f.eks. "Arroz a la banda". Én dose av denne og du får full forståelse for det lokale behovet for siesta.
Jeg tror det var det servitøren forsøkte å si, men vi ble lost in translation.. Pub Crawl anbefales når man reise alene. Gårsdagen var rett og slett helt nydelig, man prisen betaler ingeniøren i dag. På felgen er en underdrivelse. Jaja, man lever bare en gang
Mange muligheter for sosiale opplegg med denne tradisjonen. Var ute for noe liknende på et arbeidsgruppemøte i Barcelona. Vertskapet arrangerte en tapasbar-runde i gamlebyen. Vi chipp'et en sum inn til en felleskasse, og så dro vi fra (tapas) bar til bar. De fleste stedene hadde bord /hyller med fat med tapasretter. Vi tok en tallerken, forsynte oss med det vi ville ha + vin, og så ble tannpirkerne (som sto i hver rett) samlet sammen som grunnlag for betalingen + en sum for antall glass av husets vin. Videre til neste bar, og ved behov fylte vi på felleskassen. Vertskapet hadde god kjennskap til hvilke steder som virkelig var verd å besøke, så det ble en fabelaktig opplevelse. Og så er det flott å oppleve at en fremdeles (noen steder) kan basere forretningsdrift (og sosial omgang) på tillit.
Ingeniøren skal på fotball ja. Det er det egentlige formålet med turen. Ellers er formen fortsatt synkende. Det merkes st man ikke er 24 lenger... Har tråkket litt rundt i byen så nå måtte jeg ha en liten stopp på rommet. Skal ned til et slags kunstsenter senere. Det skal visst være fint. Bilder vil nok komme