Endelig mandag!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av EB, 17. nov 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  431
  Bonuspoeng:
  63
  God morgen fra hovedstaden. Nå venter bryggekontoret og det skal planlegges både ukens reise samt nyttårsfeiring i København. Ha en flott start på uken:)
   
  Fnate liker dette
 2. Ruby

  Ruby Tomleskolt

  Innlegg:
  1,469
  Likes mottatt:
  1,217
  Bonuspoeng:
  113
  God herlig morgen fra Sola. Med foreldre på besøk kunne jeg i dag komme meg grytidlig på jobb og har vert ganske så effektiv her på morgenkvisten. Nå er resten av kollegaene kommet og vi er klar for kaffeslabberas - (morgenmøte).
  Ha en flott mandag :)
   
 3. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  664
  Bonuspoeng:
  93
  Morgon,
  Nåddes igår av nyheten att en f.d kollega lämnat jorden på ett extremt tragiskt sätt. Dagen på kontoret präglas av detta och tjänar som en påminnelse att man skall ta vara på det man har.

  Ha en bättre start på veckan!.
   
 4. LN-FHU

  LN-FHU Freaked out member InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,474
  Likes mottatt:
  2,263
  Bonuspoeng:
  113
  Go mandag fra Trondheim.
  Mista lommeboka mi på vei til jobb,merket ikke at den var borte engang, før jeg fikk et ubesvart anrop og SMS om at en dame hadde funnet den. Ringte det ukjente nummeret og jaggu hadde hun den ikke :) :). Kudos til henne og troen på at det finnes mange ærlige sjeler der ute fikk ytterligere forsterkning.
  Nå er det mere kaffe !!!
  Ha en strååålende dag :D :D :D
   
  tommy777 and Darkcho like this.
 5. Darkcho

  Darkcho Senior Medlem

  Innlegg:
  1,770
  Likes mottatt:
  2,013
  Bonuspoeng:
  113
  Riktig så god start på morgenen det @LN-FHU !

  God dag til samtlige. Nå er det en joggetur, hårklipp og vask av bilen på planen.

  Ha en fin dag!
   
 6. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Grdmpft fra det Sørlandske!

  Mandag morgen er aldri stas. Heller ikke i dag. 4 grader og regn her, så det er greit å jobbe inne.
  Første møte allerede avholdt, så nå er det på tide å begynne å glede seg til lunsj.
  Da jeg kom på jobb stod det en 10cl flaske Jägermeister og ventet på meg på pulten. Så nå lurer jeg på om det er noen som synes jeg har drukket for lite i helga, eller om det er en ny kampanje fra HR for å få opp arbeidsmoralen en smule?

  I kveld er det et kort styremøte, og så får man begynne å tenke på hva man skal pakke med seg til reisen som starter litt senere i uken. Er redd for at de neste dagene kommer til å gå fort så mye som jeg har på planen!

  Nuvel! Får bare kjøre på her!

  God uke ønskes!
   
 7. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,420
  Likes mottatt:
  2,882
  Bonuspoeng:
  113
  Overasskende god mandag til folket! Tror det gjorde seg å ta en @PC Reithe med vanvittig mye soving i helga. Kroppen virker å ha tatt seg igjen, er uforskammet våken. Går vel på den sedvanlige tirsdags-smellen da, men men.
  Det er så gråååååååååå og tråkigt vær, kan ikke sola skinne snart? Ser ut til at det kanskje skjer noe solig denne uka, begynner å bli langt og lengre enn langt siden sist.
   
 8. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,482
  Bonuspoeng:
  113
  God formiddag fra BA loungen i Amsterdam. Laaaaang morgen i senga med Mac'en gjorde at man fikk ryddet innboksen. Det hjelper litt på humøret.

  Litt spent under check in, riktignok, da billettnummeret mitt hadde forsvunnet. Men jaggu løste det seg ikke det også. Så da bærer det starks ut på Pysjamasklasse med BA til Toronto

  Ha en trevlig dag.
   
  KristianSk and tommy777 like this.
 9. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,239
  Likes mottatt:
  953
  Bonuspoeng:
  113
  God mandag fra Oslo. Startet dagen med mandagsmøtet og ekspressoppgaver fra sjefen. Så da måtte jeg omrokkere hele ukens planer. Men sånn er det når konsersjefen skal ha noe gjort, så hopper alle vi andre.
  Ellers har det vørt en bra helg selv om jeg var litt i overkant fyllesyk i går, så overlevde jeg denne gangen også. Ikke værst. Satser ellers på en stille uke og ingen flyturer før til lørdag.
   
 10. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  Sjalabais fra Chicago. Oppe tidlig og fikk plutselig over meg at 45 minutter på tredemølla var tingen. Så sagt så gjort og jeg kan bekrefte at jeg er i den mest elendige formen jeg noen gang har vært. Så joggeskoene og treningsutstyr ble elegant lagt ned i kofferten for ukens tur.

  Fruen skal mileagerunne på mistake fares og vi møtes i Zurich i morgen ettermiddag. Hennes rute er ORD-BOS-PHL-DUB-LCY-ZRH bak gardina mens jeg har en noe triveligere ORD-LHR-AMS//møte//LCY-ZRH, alt bortsett fra siste leg i biz.

  Kan bli bra. Ha en herlig uke!
   
 11. PlusGo

  PlusGo Aktivt Medlem

  Innlegg:
  109
  Likes mottatt:
  36
  Bonuspoeng:
  28
  God mandags ettermiddag alle sammen. Ikke stort å melde i dag. Sitter nå på buss for tog. Så ut som kundebehandlerne hadde kontrollen på Oslo S til en forandring. Ikke spesielt gode seter i denne bussen, men kommer iallefall hjem til nogelunde tid.

  Ønsker alle en fortsatt fin dag og en innholdsrik uke! :)
   
  Twin Otter liker dette
 12. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,420
  Likes mottatt:
  2,882
  Bonuspoeng:
  113
  Hey, fnate, låner bildet ditt fra British Airways... Husker du praten om hva Lufthansa serverte mellom Munchen og Hamburg? Én sånn sandwhich som du fikk på flighten på like lang tid. Den var like stor som den øverste i hvitt der. Sånt blir man mett av gitt! :p
  [​IMG]
   
  Fnate liker dette

Del denne siden