Er du en ekte reisende?

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Henning, 26. mars 2015.

  1. Henning

    Henning co-founder Offisiell Representant

    Innlegg:
    2,921
    Likes mottatt:
    1,814
    Bonuspoeng:
    113
    Nå kan du ta en test for å finne ut om du er en "true traveler" :)

    Jeg ble 75% true traveler. Noen bedre?

    Ta testen her.
     
    AndersB liker dette
  2. sexten

    sexten Senior Medlem

    Innlegg:
    369
    Likes mottatt:
    286
    Bonuspoeng:
    63
  3. Henshaw

    Henshaw ID Traveller (ish)

    Innlegg:
    265
    Likes mottatt:
    166
    Bonuspoeng:
    43
    71%, bommet på SAS sin terminal på LHR. Skylder på at det var det riktige svaret sist jeg var innom der
     
  4. Travellingalf

    Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

    Innlegg:
    2,458
    Likes mottatt:
    2,465
    Bonuspoeng:
    113
    64 % - så jeg har litt å gå på enda.
     
  5. John in The Tower

    John in The Tower Senior Medlem

    Innlegg:
    672
    Likes mottatt:
    838
    Bonuspoeng:
    93
    image.jpg

    På første forsøk til og med. :)
     
    SASDC8 and Henning like this.
  6. afirm

    afirm Senior Medlem

    Innlegg:
    523
    Likes mottatt:
    409
    Bonuspoeng:
    63
  7. Flight Cancelled

    Flight Cancelled Senior Medlem

    Innlegg:
    457
    Likes mottatt:
    383
    Bonuspoeng:
    63
    92%. At jeg ikke befant meg på en flyplass felte meg. Fem minutter unna med bil og nylig ut av en tårnsimulator er ikke nærme nok.

    Edit: På spørsmålet om hva som er nærmest Oslo av Houston og Beijing, har 39% svart Houston og 41% svart Beijing, blir ikke det totalt 80%? Hvor ble de siste 20 av?
     
  8. Robert H

    Robert H Senior Medlem

    Innlegg:
    417
    Likes mottatt:
    840
    Bonuspoeng:
    93
    Ble litt nervøs - kanskje jeg rett og slett bare var en wannabe.. men heldigvis hadde jeg flaks upload_2015-3-26_21-26-21.png
     
  9. SASDC8

    SASDC8 Senior Medlem

    Innlegg:
    1,310
    Likes mottatt:
    1,053
    Bonuspoeng:
    113
    Endte på 94 % første gang jeg, og gadd ikke ta den en gang til ;)

    Er det bare meg eller er "We are travelers" kampanjen til SAS ganske så tacky?
     
    Islending and Cecilie like this.
  10. Cecilie

    Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

    Innlegg:
    2,196
    Likes mottatt:
    2,342
    Bonuspoeng:
    113
    Du burde sannsynligvis lukke noen faner også. Herregud, mann, jeg får helt angst av så mange faner oppe samtidig. o_Oo_Oo_Oo_Oo_O:D
     
    Robert H and SASDC8 like this.
  11. Henshaw

    Henshaw ID Traveller (ish)

    Innlegg:
    265
    Likes mottatt:
    166
    Bonuspoeng:
    43
    Neida, er jo ikke som om Chrome bruker mye minne ellerno slikt så det går fint
     
  12. Cecilie

    Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

    Innlegg:
    2,196
    Likes mottatt:
    2,342
    Bonuspoeng:
    113
    Nei, det er ikke bare deg.

    :D
     
    SASDC8 liker dette
  13. Edvard

    Edvard 一期一会

    Innlegg:
    456
    Likes mottatt:
    1,057
    Bonuspoeng:
    93

    "The first rule of True Traveler Club is: You do not take online quizzes about being a True Traveler."

    Flight_Club_Cabin.png
     
    Kjakan, Islending, Scandi and 3 others like this.
  14. Christian

    Christian Aktivt Medlem

    Innlegg:
    516
    Likes mottatt:
    145
    Bonuspoeng:
    43
    Hvem leter etter stikkontakter dersom de har mange i loungen sin da? Og nei, jeg er ikke på reise i dag, men var i går. Ble 78%.
     
    KristianSk liker dette
  15. peterfox

    peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond # www.peterfox.no Offisiell Representant

    Innlegg:
    2,011
    Likes mottatt:
    2,005
    Bonuspoeng:
    113
    Jobber sammen med en autist, og han mente algoritmen var ganske easy-peasy etter å ha tatt testen 3 ganger.
    Kommer alltid ut med 100%
     
    Fnate and Cecilie like this.
  16. SAS-EBP

    SAS-EBP SAS Pandion

    Innlegg:
    214
    Likes mottatt:
    757
    Bonuspoeng:
    93
  17. ruby1968l

    ruby1968l Tomleskolt

    Innlegg:
    1,372
    Likes mottatt:
    1,065
    Bonuspoeng:
    113
    Madammen sier jeg reiser for mye, nå har jeg bevist det motsatte, 66% og har således mye å gå på og har et bra forbedringspotensial, om madammen er enig er jo en annen sak... :)
     
    Travellingalf liker dette
  18. Are

    Are EBD InsideFlyer Ambassadør

    Innlegg:
    3,745
    Likes mottatt:
    2,918
    Bonuspoeng:
    113
    Jeg havnet også under 70% reisende.. Burde jeg be om å få noen kroner igjen på EBD-kortet? :)
     
  19. Reidar

    Reidar Senior Medlem

    Innlegg:
    393
    Likes mottatt:
    367
    Bonuspoeng:
    63
    100% her
     

Del denne siden