First Hotels 2.0

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av Misterix, 02. mars 2018.

Tags:
 1. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,754
  Likes mottatt:
  3,560
  Bonuspoeng:
  113
  Vi er i full gang med å utvikle et helt nytt First Member program, som etter planen skal lanseres i mai. Her gir vi deg noen av høydepunktene i vårt nye program;

  - OPPTJENING OG BRUK AV POENG:
  Vi går bort i fra at man tjener 1 poeng per krone. I det nye programmet så samler man bonuspoeng som kan brukes til hel- eller delbetaling av hotellnetter og annen omsetning. Du tjener mellom 2% og 5% av din omsetning. Jo høyere medlemsnivå du har, jo mer får du tilbake. De poengene du har i dagens program vil konverteres til ny modell ved lansering. Har du over 10 000 poeng i dag, og ønsker å bruke de på overnatting så kan du selv booke dette på «Min side» , eller kontakt vår medlemssupport for hjelp.

  - MEDLEMSNIVÅER:
  Vi går fra tre til fire medlemsnivåer, og det kommer til å være enklere å komme opp på 2. medlemsnivå - du behøver kun å ha bodd 3 netter for å kvalifisere til nivå 2. Antall netter per nivå ser slik ut;

  • Nivå 1: 0-3 netter
  • Nivå 2: 4-15 netter
  • Nivå 3: 16-30 netter
  • Nivå 4: Over 30 netter
  - MEDLEMSFORDELER:
  Vi har fornyet våre medlemsfordeler! Noen av de nåværende fordelene vil forsvinne, men de mest populære beholder vi selvsagt, og noen helt nye og spennende fordeler kommer også til å bli presentert. Jo høyere medlemsnivå du har, desto bedre fordeler får du.

  - VARIGHET PÅ MEDLEMSNIVÅER OG POENG:
  Medlemsnivået ditt kommer til å vare i hele tre år pluss inneværende år. Det vil si at om du kvalifiserer til nivå 4 så kan du nyte godt av fordelene som følger med i minst tre år frem i tid. (Eksempel; blir du oppgradert til nivå 4 i september-18 så har du det nivået til 31. desember 2021).

  Vi gleder oss til å kunne tilby alle våre medlemmer et spennende og annerledes medlemsprogram!
   
  WannaBeFrequentFlyer liker dette
 2. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,754
  Likes mottatt:
  3,560
  Bonuspoeng:
  113
  Nye First Member kommer 7 Juni.

  Link
   
 3. Christian

  Christian Senior Medlem

  Innlegg:
  795
  Likes mottatt:
  247
  Bonuspoeng:
  43
  Ser de fortsatt samarbeider med Thon. Betyr det at dersom jeg bor på First, men registrer på Thon så får jeg gortsatt GHA Discoveryregistrert natt?

  Noe info om First programmet vil gi fordeler hos Thon? Kunne ikke se annen info om Thon enn at logoen stod oppført under samarbeidspartnere.
   
 4. TJT

  TJT Medlem

  Innlegg:
  128
  Likes mottatt:
  309
  Bonuspoeng:
  63

Del denne siden