Pre-departure drink: Champis dersom tilgjengelig, om ikke spør jeg etter det. After-departure drink: Gin Tonic eller Silver Kris Sling. Oftest kjører jeg rødvin til hele måltidet, noen få ganger hvit til forretten. After dinner: Singapore Sling, mer rødvin, flere GT eller noe himla godt øl, med det menes skikkelig øl som en kraftig Stout som svinger skikkelig.
Hadde en rimelig grei tur med Emirates mellom Hong Kong og Bangkok. Ei hel flaske med nyyyydelig Dom Perignon 2002 , etterfulgt av en deilig vin som jeg ikke husker navnet på, og Hennessy Paradis til desserten. Ikke en,to eller tre.....neida rakk 4 flotte glass. Unge LN-FHU kom seg akkurat inn i Thailand..... Neida.....det gikk helt planke om enn noe ustøtt. Ellers er jeg tilhenger av medbrakt på nøye utvalgte flighter.......
Drikkemønsteret mitt er nesten identisk på bakken som i luften, på jobb som privat. Nyter det meste med unntak av øl.