God onsdag morgen

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av EB, 15. okt 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  431
  Bonuspoeng:
  63
  På tide å starte opp onsdagen. Først kontoret før det blir en del møter på Clarion Oslo Airport i formiddag og ettermiddag. Skal se det blir en treningsøkt før middagen der oppe også. Ha en flott onsdag du også:)
   
 2. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Frankfurt. Oppe tidlig, turen går til Berlin i dag.

  Ha en fin en
   
 3. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,482
  Bonuspoeng:
  113
  Blæææh... kort oppsummert humøret:

  "Drit i dra"

  - fnatstadhagen -
   
 4. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  664
  Bonuspoeng:
  93
  God morgon!
  1,5 arbetsdagar kvar till helg och det är nog att göra. Men det går bra med kaffe i kroppen :)
   
 5. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,239
  Likes mottatt:
  953
  Bonuspoeng:
  113
  God onsdag! Litt hjemmekontor før jeg straks drar avsted til Ullevål for å gi en knapp halvliter dracula-coctail. Har sjelden blodtype, så de maser stadig etter på leveranse. kanskje greit å ha et lager dersom jeg mot formodning skulle trenge det selv en gang? I alle fall er det fremdeles lite møter da de fleste av de jeg jobber med er i DK og der er det efterårsferie...
   
 6. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Grdmpf!
  Skulle gjerne vært noen flere timer i senga i dag ja!
  Huff & huff!
   
 7. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,265
  Likes mottatt:
  1,072
  Bonuspoeng:
  113
  Jaja 4 ankomster til OSL siste 14 dager nå har medført bussing pga utenlandsflyet har parket på innland eller omvendt. Det begynner å bli litt tråkig når man har 45 min Connection, hvertfall fra utland med ny sikkerhetskontroll og hvertfall fra utenfor Schengen hvis man lander rett bak en 787 fra Norwegian (satan!)... men dette er vel bare fly-scheduling fra SAS hvor man parkerer rett på gate for neste avgang sikkert - what can you do? Kan man håpe på bedre tider etter 2017 når nye shoppingsenteret står ferdig?
   
 8. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  Keep dreaming ;)
   
  SASDC8, Ida and view like this.
 9. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,420
  Likes mottatt:
  2,882
  Bonuspoeng:
  113
  Velkommin til den stressfulle hverdagen til Ida når hun pendler ARN-OSL-TOS :p Da kan det forekomme at vi parkerer på innland og så busses til utland, ut gjennom tolla, opp gjennom fast track og så til nabogaten hvor vi parkerte originalt. LOL. Artig med 40 min connection. Eller den alltid så morsomme: TOS-OSL-ARN hvor vi parkerer på gate 44, busses til innland og så skal jeg videre OSL-ARN fra gate 46. Jippi. Føles så poengløst.
  Har ikke så mye med fly-scheduling fra SAS - som mangel på parkeringsplasser hos OSL. Du kjenner kanskje til at det sitter en gjeng i tårnet som utelukkende jobber med flyparkering, det er de sadistene som putter deg på 19H f.eks.... :D
  En annen interessant ting er at SAS har mer bakkeutstyr (trappebiler) enn "andre", og får derfor statistisk flere fjernparkeringer enn andre. Man straffes for å være godt utstyrt, med andre ord.

  Men herremin. Det er jo godt for helsa å løpe litt :D Og jeg har blitt one coooooool relaxed traveller etter å ha hatt connections så tighte at jeg har kjent blodsmaken i kjeften mens jeg løp med pappas 1liters konjakkflaske og bikkjas 4kilos godbit-pose i en koffert opp trappene til fast track... Da er det ikke mye å stresse over hvis man kommer på flyplassen 1 time før. Ser nesten ikke poenget med det. Motivasjonen er å få komme hjem til mammas hjemmelagede middager, and they sure are! :)

  ---

  For ei SEIG uke. Tillot meg selv å sove litt lengre i mårrest siden jeg ikke har forelesning før 13.00, men hjalp det? Nope. Kanskje kroppen har tatt ferie? Lufthansa melder om avgang om 6 dager og 17 timer :D SAS melder om avgang om 29 timer. Vi får se om det blir om 29 eller 28 timer endog :p

  Ha en mindre seig dag.
   
  Last edited: 15. okt 2014
  SASDC8 and view like this.
 10. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,329
  Likes mottatt:
  1,150
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag fra Bergen!

  Nydelig høstvær, og gårsdagens tur opp fløyen kjennes ennå i beina.

  I dag blir det middag på Bølgen og Moi, etter en supermiss i går etter forslag fra Clarion Admiral. Mye tull med dette hotellet så langt, men det kommer det mer om i en egen post.

  Ha en fortsatt fin onsdag, og lykke til med vikinglottoen i kveld til de som spiller :)
   
 11. Finn Erik Edvardsen

  Finn Erik Edvardsen Aktivt Medlem

  Innlegg:
  237
  Likes mottatt:
  201
  Bonuspoeng:
  43
  God morgen fra United Club i LAX, en rask tur hjem til jentene. Rent sett i fra fine moebler og raskt WiFi er det ikke mye aa hente en tidlig i denne loungen, savner baade SAS og Lufthansa variantene. Ser ut som jeg begynner aa naerme meg fast sete 4E igjen fra HNL til LAX, stod over Cheeseburger og fikk sove 4 timer. Ha en fin onsdag
   
 12. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,439
  Likes mottatt:
  1,488
  Bonuspoeng:
  113
  G'moorgen fra litt lenger øst. Her er det nydelig høstvær etter det siste døgnets vask. Paul McCartney på Philips Arena i kveld blir ikke feil. Fortsatt god onsdag! -MOWalainen
   
 13. Cecilie

  Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

  Innlegg:
  2,191
  Likes mottatt:
  2,356
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag fra Bodø! Ferdig med første dag i ny jobb. Fantastisk moro men samtidig så føltes det som om man ble slengt levende inn til løvene :p Kan vel bare gå en vei herfra. Nå skal jeg raskt hjem en liten tur før det blir medlemsmøte med byens unge konservative :)
  Ha en fin kveld!
   
 14. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  God aften fra Berlin. Møter og aaaalt for mye pølser i dag, med og uten karri. Nå er det bare å strigle dressen å komme seg på Abend der Luftfahrt sammen med de virkelig store gutta... Etterfulgt av fly til Amsterdam kl 0700 i morgen tidlig...... på rad 27 med Easyjet.
   

Del denne siden