GOOOOD morgen fra BÆRGÆN!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av no-backpacker, 11. juni 2016.

 1. no-backpacker

  no-backpacker www.lavfodmap.no

  Innlegg:
  442
  Likes mottatt:
  438
  Bonuspoeng:
  63
  Sol og blå himmel i dag og!

  Dagen i dag skal brukes til å gjøre alt jeg ikke fikk gjort i uken som var.... Dvs. en haug med ting! Innimellom skal jeg teste ut en kakeoppskrift eller to. Problemet med å skrive kake- og dessertbok når man er alene hjemme? Det blir veeeeldig fullt i frysen.... :) For noen måneder siden ble jeg headhuntet over til et nytt forlag, Vigmostad og Bjørke, som ligger i Bergen. Da blir det forhåpentligvis litt færre turer til Oslo. Hoho, men Aschehoug er fortsatt forlaget mitt på de to første bøkene, så det BLIR hagefest fortsatt! ;)

  Da er det bare å hoppe i fillene og komme seg ut for å handle! Ha en fortreffelig dag!

  PS. på torsdag hadde jeg gjort det igjen, bestilt flybilletter til feil dag. Ringte til SAS og lurte på hvorfor jeg ikke kunne sjekke inn... og så da at jeg hadde returen 9. september..... Heldigvis var det en plus-billett så jeg fikk avbestilt og bestilte ny billett med bonuspoeng. Grrrrr... at det er mulig å være så sløv.... :)

  Xxx.
   
  Last edited: 11. juni 2016
 2. Aussie74

  Aussie74 United Airlines 1K Million Miler

  Innlegg:
  481
  Likes mottatt:
  1,525
  Bonuspoeng:
  93
  God morgen fra Gøteborg Centralstasjon :) Venter på toget som skal ta meg opp til Strømstad. Fine dagen....blå himmel...nice!
  ....og akkurat nå tikket det inn en epost fra United at oppgraderingen til Business på flyet fra Washington DC til London om 10 dager gikk gjennom. Helt topp :D

  DSC_0505.JPG DSC_0508.JPG
   
  watchaddicted liker dette
 3. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,239
  Likes mottatt:
  953
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Skedsmokorset! Hr står jeg på hue ned i sluket og prøver å få åpnet det som tetter det. Men selv ikke med 3 meter stakefjær, fikk jeg gjort noe. Så da pøste jeg på med masse Plumbo og håper det hjelper. Time will show!

  Nå straks ut for å kjøpe bukse. Har fint lite penbukser som ikke er til dress, så håper jeg finner noen ålreite chinos eller så som jeg kan ha på meg i kveld. Skal på 30 års reunion for ungdomsskolen (jeez, jeg begynner å bli gammel!) og antrekket er casual pent. Da funker ikke slitt dongeri i mine øyne. Går i dress, skjorte og slips hver dag, så litt løsere blir det i kveld. Er også veldig spent for mange av disse har jeg faktisk ikke sett på 30 år - og har ikke hatt behov for det heller, for å si det sånn. Så får vi se om folk har forandret seg eller ikke...

  Ha uansett en strålende lørdag, hvorenn den måtte tilbringes!
   
  Travellingalf liker dette
 4. Eddie47

  Eddie47 1D

  Innlegg:
  2,239
  Likes mottatt:
  5,904
  Bonuspoeng:
  113
  Litt kjølig på morgenen i Bergen i dag, men her er det Hansadager og det blir en flott dag. Det er 20 år siden sist at arrangementet var i Bergen ...... Det er bare å hive seg på et fly, hvor dere nå er i verden ....

  http://hansa2016.no/no/om-hansadagene/

  Mandag begynner en ny hverdag, fra pendling til Oslo til pendling til Stockholm ....
   
 5. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  God lørdag fra det Sørlandske!

  Litt skyer men mest blå himmel. Litt vind dog. Men nå skal det bare handles så bærer det ut på hytta. Er aldri feil det. En god ytrefilet ryker på grillen i kveld. Snadder!

  God lørdag ønskes.
   
 6. MadsVaHa

  MadsVaHa Senior Medlem

  Innlegg:
  1,856
  Likes mottatt:
  2,479
  Bonuspoeng:
  113
  Hoy fra Stockholm. Klar for Muse i Globen i kveld. Det blir nok topp stemning. Håper på en rask enighet i streiken nå. Har lyst til å komme meg hjem i morgen.

  Ha en fin en
   
 7. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,885
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg rydder med EM 016 i bakgrunnen.
  Mulig det er politisk ukorrekt av meg, men jeg får så spader av politisk korrekte fotball-sendinger hvor det er mer damer enn menn i "analyse-panelet". TV4 har to blÅnne damer som sitter og analyserer/diskuterer kampene. Jeg klarer ikke ta de seriøst.
  #firstworldproblems
  #kjønnsdiskriminerende
   
 8. Earl

  Earl Senior Medlem

  Innlegg:
  1,011
  Likes mottatt:
  1,081
  Bonuspoeng:
  113
  God kveld fra hovedstaden.
  Har vært en fin og avslappende lørdag. De veldig mørke skyene som preget horisonten en stund har så langt bare har gitt fra seg en 5-6 regndråper så da skal man jo ikke klage!
  Nå venter fotballkvelden, først Wales sin kamp nå før det skal heies på England senere i kveld :)

  Ha en fortsatt fin kveld!
   
 9. FastLane

  FastLane Aktivt Medlem

  Innlegg:
  100
  Likes mottatt:
  122
  Bonuspoeng:
  43
  God kveld fra UA921 til EWR!

  United's Premium Economy er fantastisk verdi for pengene - for kun $150 (varierer per flight) får man alt man trenger av benplass, og det hjelper også å ha en hel rad for seg selv da flighten nesten er helt tom :)

  [​IMG]
   
  Eddie47, Edvard and Schlandy like this.

Del denne siden