Hotellanbefalinger for Maldivene

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av haakonvt, 06. febr 2021.

 1. haakonvt

  haakonvt Nytt Medlem

  Innlegg:
  43
  Likes mottatt:
  43
  Bonuspoeng:
  18
  Hei Insideflyer!

  Jeg og min kommende frue skal på bryllupsreise i juli i år (såfremt det går...) til Maldivene - i ganske nøyaktig 2 uker (14 netter) og er på utkikk etter anbefalinger på hotell / resorts! Dette er forøvrig vår første CT-tur noensinne - her er bare å takke flere forummedlemmer for bistand! :D
  Ankomst: 10:05, 30. juni
  Avreise: 16:35, 14. juli

  Ønsket vårt er å bo på 2 forskjellige steder; først noe som tar "pusten fra oss", ~3-7 netter, maks 5000/natt, men kan strekke oss litt lenger ved å ha færre netter. Deretter noe litt mer lommebokvennlig for resten av oppholdet; helst under 2000/natt. Jeg har vært igjennom alle tråder her på forumet jeg kunne finne, men det er vel egentlig bare denne tråden som har noen konkrete anbefalinger som jeg har sett på (Laamu så helt vanvittig ut...).
  (Jeg har, etter å ha lest diverse av nettopp disse trådene, blitt oppmerksom på hvordan regimet holder på, så det blir antageligvis første og siste gang vi besøker landet.)

  På forhånd, takk! :)
   
  haifinn liker dette
 2. flying_all

  flying_all Veteran

  Innlegg:
  2,647
  Likes mottatt:
  4,812
  Bonuspoeng:
  113
  Likte oss veldig godt på Velasaru. Ligger nært hovedøya og flyplassen (Male) og man trenger ikke være avhengig av sjøfly videre ut på ankomstdag og avreisedagen :)
   
  haakonvt liker dette
 3. Elo

  Elo Snuteflyger

  Innlegg:
  484
  Likes mottatt:
  406
  Bonuspoeng:
  63
  Hadde 10 dager på Lily beach som vi var veldig fornøyd med for noen år siden. Water villa. Ta med i prisen at dette er all inclusive. https://www.lilybeachmaldives.com/
   
  haakonvt liker dette
 4. Arvid2063

  Arvid2063 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,192
  Likes mottatt:
  4,135
  Bonuspoeng:
  113
  Veligandu bør også sjekkes ut. Ut i fra det jeg sjekket så var det veldig "bang for the bucks". Vi angret i alle fall ikke et sekund på de 10 dagene vi tibringte der.
   
  haakonvt liker dette
 5. haifinn

  haifinn If u are bored flying, your standards are too low

  Innlegg:
  439
  Likes mottatt:
  2,943
  Bonuspoeng:
  93
  Pro tip er å bestille overnatting på hotels.com og innom viatrumf.no først. Det er opptil 9.3% cashback nå + at man får stempler for en gratis overnatting til senere bruk.
  Vi har bestilt overnatting her : https://no.hotels.com/ho621658816/?display=description
  Slipper sjøfly utgifter, iom det er bare 25 min med speedbåt fra Male.
  Opptil 65% rabatt pr nå for deres datoer.
  Dette er med all-inclusive.
  Lykke til med giftemålet:)
  Mvh
  haifinn
   
  haakonvt liker dette
 6. milehigh

  milehigh Veteran

  Innlegg:
  2,192
  Likes mottatt:
  4,181
  Bonuspoeng:
  113
  Vet ikke om det er noe poeng å slippe sjøfly? Er vel en stor del av sjarmen? Iallfall på bryllupsreise og om man ikke har prøvd det i sånne omgivelser+ at om man er nær Male ødelegges ofte utsikten av containerskip her og der.

  Har vært en håndfull ganger på Maldivene og hands down best bang er Conrad booket med poeng, hver 5. natt gratis, men du bør ha status. Hilton gold funker fjell og er enkelt å skaffe.

  Park hyatt booket som guest of honor gjennom en globalist er også en meget god option.
   
  haakonvt, jgroneng and Arvid2063 like this.
 7. haakonvt

  haakonvt Nytt Medlem

  Innlegg:
  43
  Likes mottatt:
  43
  Bonuspoeng:
  18
  Takk for tips! Ja, har vært heavy bruker av viatrumf&hotels. Problemet nå har vært at til tross for «høye prosentvis avslag» på hotels.com, så har prisen på hotellets egen hjemmeside allikevel vært under halvparten... så jeg har begynt å tvile litt på om det egentlig er verdt det...

  Ang. hotell, takker! Vi tenker å bo to steder så et i nærheten av Male passer veldig bra til siste uken
   
 8. Arvid2063

  Arvid2063 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,192
  Likes mottatt:
  4,135
  Bonuspoeng:
  113
  Helt enig. Den sjøflyturen var definitivt en viktig del av opplevelsen, og selv om den absolutt bidrar til kostnadene så synes jeg den var verdt hver krone.

  Reisefølget som ellers har antydning til flyskrekk bare elsket den sjøflyturen og hun snakker fortsatt om den 2 år etterpå
   
  Last edited: 27. febr 2021
  Jeanette, haakonvt and jgroneng like this.
 9. haakonvt

  haakonvt Nytt Medlem

  Innlegg:
  43
  Likes mottatt:
  43
  Bonuspoeng:
  18
  Tusen takk for innnspill (begge to!). Jeg tror vi ender på å velge et «sjøflyhotell» første uken, deretter et som ligger i «båt-avstand» siste/andre uken.

  Har sett på Centara Grand Island Resort for første uken. Direktebestilling fra hjemmesidene deres virker å gi vesentlig bedre pris enn diverse søkemotorer
   
 10. jgroneng

  jgroneng Veteran

  Innlegg:
  4,252
  Likes mottatt:
  11,541
  Bonuspoeng:
  183
  Kanskje dette kan være noe for oss som ikke har flydd Twin Otter siden tidlig 90-tallet. (mye Bardufoss - Andøya... )
   
 11. sunshine

  sunshine Aktivt Medlem

  Innlegg:
  495
  Likes mottatt:
  986
  Bonuspoeng:
  93
  Min opplevelse er at hotels har hatt kostnaden for sjøfly bakt inn i prisen, man ser at sjøflykostnaden er trekt vekk fra prisen på siste del av bestillingen og man da betaler for hotellet ved bestilling. Og betaler for sjøfly ved ankomst hotellet.
   
 12. Jeanette

  Jeanette Senior Medlem

  Innlegg:
  624
  Likes mottatt:
  1,140
  Bonuspoeng:
  93
  Ser en del anmeldelser hvor det nevnes at Veligandu er litt utdatert. Hvordan synes du det var når du var der?
   
 13. Arvid2063

  Arvid2063 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,192
  Likes mottatt:
  4,135
  Bonuspoeng:
  113
  Jøss, jeg prøver å vrenge hodet for å finne ut hvordan Veligandu kan vurderes som utdatert, men klarer ikke å komme opp med et eneste argument for det. Det er klart at dersom du liker et hotell med skinnende marmorgulv i resepsjonen i stedet for sandgulv som det er på Veligandu så kanskje...? Det har vel noe med hvilken stil du liker
  Vi var der i august 2019. Jeg har også en kollega som var der etter meg og heller ikke han har nevnt noe i den retning, men bare kommet med positive kommentarer.

  Min opplevelse var at det var et ekstremt godt velholdt/vedlikeholdt anlegg
   
 14. chippen

  chippen Nytt Medlem

  Innlegg:
  17
  Likes mottatt:
  24
  Bonuspoeng:
  3
  Jeg kan også skryte av Veligandu på Maldivene. Vi hadde en veldig fin tur dit i jula i 2019 inkl. flytur i første klasse med Thai ombord i en A380 (FRA-BKK) og sjøfly til og fra resorten.

  Veligandu har fine villaer, ikke alt for mange rom eller gjester (nesten ingen barn når vi var der), veldig god mat, godt utvalg av aktiviteter og relativt greie priser. Vi betalte rett i underkant av 10.000 kroner natta midt i høysesongen for det dyreste alternativet deres, og dette syntes vi det var verdt. Vi så nesten ikke en eneste sjel fra verandaen vår på hytta, og vi kunne ligge der usjenert å sole oss.

  Vi skulle egentlig tilbake dit nå til påske, men den reisen er dessverre kansellert.

  I den perioden dere vurderer, så ligger det dyreste alternativet mellom 4500-5500 pr natt (Expedia), avhengig av hvilken all inclusive pakke dere velger. Vår vurdering av anlegget er er likt det Arvid beskriver over.
   

  Attached Files:

 15. Jeanette

  Jeanette Senior Medlem

  Innlegg:
  624
  Likes mottatt:
  1,140
  Bonuspoeng:
  93
  Nei, marmorgulv er det vel ingen som forventer seg (eller ønsker seg) på Maldivene, men selv synes jeg dekor osv ser litt utdatert ut. Men jeg ser samtidig at hotellet skriver at de fikset dette i 2019/2020, så kan jo hende dere var der etter oppgraderingen. :)
   

Del denne siden