Hvor flyr man billig på First? (Best First Value!)

Tråd i 'Reisedeals' startet av chrt, 03. okt 2016.

Tags:
 1. chrt

  chrt EBD og litt annet ...

  Innlegg:
  188
  Likes mottatt:
  323
  Bonuspoeng:
  63
  Hei

  Noen skriver varmt om "Billig Emirates First reise" fra Hong Kong til Bangkok. Og dette er nok et bra tilbud. Men om du virkelig søker "First - Value for the money", typisk med to måltider og reisetid 6+ timer. Hvor og med hvilket selskap kan man finne de beste prisene? Eurobonuspoeng kan jo være med i bakhodet som bonus i jakten av billig billett(er) i First! Noen reisetips?
   
 2. Herlov

  Herlov BA Gold, Eurobonus Gold InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,006
  Likes mottatt:
  5,782
  Bonuspoeng:
  113
  Swiss har hatt kampanje på F fra LHR til vestkysten av USA med priser på rundt 25 000 NOK for ikke så lenge siden, om jeg ikke husker feil. Ellers er vel OSL kjent for å være et av de stedene med rimeligst F-priser i den vestlige verden på generell basis.
   
  chrt liker dette
 3. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  4,085
  Likes mottatt:
  5,203
  Bonuspoeng:
  113
  Den kampanjen med Swiss sjekket jeg ut også. Prøve meg da på LHR - LAX via Zürich med den nye 777´en til Swiss mellom Zürich og L.A., men da var det allerede for sent. Men fant andre byer i Nord-Amerika til samme prisen (rundt 25 000 NOK), men da med andre flytyper.

  Viss det ikke være Star Alliance så leste jeg for en stund siden om "billige" First-billetter med Emirates fra Maputo i Mozambique, via Johannesburg og Dubai til L.A. Under 20 000 NOK en vei og da får du mange timer i First i alle fall, men problemet er selvfølgelig at man må posisjonere seg før og etter. Men da kan man jo posisjonere seg med Star Alliance for å hanke inn noen EB-poeng ;)
  En slik tur kunne jeg virkelig ha tenkt meg å prøve selv... Finner ikke denne prisen nå på noen vilkårlige søk fremover, men det er vel en mulighet for at den dukker opp igjen.

  http://onemileatatime.boardingarea.com/2016/07/19/cheap-emirates-first-class/
   
  Petter B-C and chrt like this.
 4. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,883
  Likes mottatt:
  1,035
  Bonuspoeng:
  113
  BA har vært nede i rundt 25.000 til LAX, og da hender det man kan trikse til en AA-routing (LHR-LAX) med samme pris på codeshare. Det var nok i samme omgang LH og LX hadde lave priser hvis jeg ikke husker feil.
   
 5. fmel

  fmel @Awardmonkeys

  Innlegg:
  42
  Likes mottatt:
  118
  Bonuspoeng:
  33
  Har booket en vei First med Etihad nå i november fra AUH til BOM ombord på deres A380 (flight EY204). Kostet vel 8000-9000kr en vei. Er vel uten tvil billigste måte å oppleve Ethiad sine First Apartment's på. Deretter håper vi på LH F award fra BOM til FRA på vei hjem.
   
  chrt and John in The Tower like this.

Del denne siden