Hvordan holder du orden på alle kampanjer og tilbud?

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av AndersB, 12. sept 2014.

 1. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,882
  Likes mottatt:
  1,036
  Bonuspoeng:
  113
  De fleste her inne vet at det renner inn med kampanjer og tilbud fra flyselskaper, hoteller, kredittkortselskaper, leiebilfirmaer osv. Det er "bo to netter i helgen og få 2000 ekstra poeng andre gang du gjør det før 25. oktober eller etter 15 januar, eller registrer deg for 3000 ekstrapoeng for fire netter midt i uken untatt i oktober." og alt det der som man fort glemmer. Noen av dem må man sågar innom en egen webside for å booke eller bruke engen promokode for å få.

  Hvordan greier du å holde oversikten over alt sammen?
   
  Fnate and tommy777 like this.
 2. Henning

  Henning co-founder

  Innlegg:
  2,919
  Likes mottatt:
  1,841
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg sjekker Bonusfeber.no jevnlig :p

  For øvrig interessant tema. Jeg tar meg selv i å glemme å registrere meg for kampanjer jeg selv har skrevet om. Det kan fort bli for mye å holde styr på. Et godt råd er å alltid registrere seg på alle kampanjer man kommer over "just in case", så slipper man å bruke tid på å lete i bonushistorikken.
   
  PettR, Fnate and tommy777 like this.
 3. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,112
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg gjør samme som Henning sier. Registrerer meg på alt alltid, så plutselig får jeg ekstrapoeng fordi jeg var påmeldt en kampanje jeg var påmeldt :)
   
  Fnate and tommy777 like this.
 4. Bjørn Helge

  Bjørn Helge Senior Medlem

  Innlegg:
  821
  Likes mottatt:
  569
  Bonuspoeng:
  93
  Jeg følger samme filosofi. Registrerer meg med en gang, som bare tar noen sekunder, men tar sjeldent hensyn til det ved bookinger med mindre det er et uvanlig bra tilbud.
   
  tommy777 liker dette
 5. Superhai

  Superhai Brigadier

  Innlegg:
  318
  Likes mottatt:
  265
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg har gitt opp for lenge siden - det renner jo inn hele tiden, og mange av de passer ikke med planene mine uansett, men melder meg på i blant og får plutselig en positiv overraskelse om det slår til noen måneder senere. Veldig ofte synes jeg de fleste tilbudene er lagt opp til at de kun slår til når solen står i vest og Jupiter er i linje med Mars, men så er det noen bedre og de dukker ofte opp på Bonusfeber, så da blir dette min primære kilde.
   

Del denne siden