QR Privelige club

Tråd i 'Bonushjelp' startet av peterfox, 09. des 2014.

 1. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,119
  Likes mottatt:
  2,165
  Bonuspoeng:
  113
  Hei
  Er det noen her med erfaring i dette programmet?
  Har booket 2-for-1 i C-Class OSL-DOH-MCT t/r - blir det noen poeng eller er det bedre å dytte dette inn på BAEC eller FINNAIR?
   
 2. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,112
  Bonuspoeng:
  113
  Dytt inn i BAEC er mitt råd. Jeg har brukt Qatar sitt PC-program og kundeservicen er elendig etter mitt skjønn. Treg og ofte feil.
   
 3. Robert H

  Robert H Senior Medlem

  Innlegg:
  677
  Likes mottatt:
  2,109
  Bonuspoeng:
  93
  Hei

  Du kan regne ut tiers og miles her https://qmiles.qatarairways.com/ffponline/ffp-online/MileageCalculator.jsf

  Jeg har registrert fire interkontinentale reiser siste år i dette programmet (to i biz), men det ser ikke ut til gi noe særlig uttelling - fortsatt har jeg kun sølvkort (svarer til Sapphire i One World, og det gir meg ikke loungetilgang annet enn når jeg flyr QR. Vurderer veldig sterkt å skifte til BAs program, særlig etter Fnates instruktive forklaringer til fordelene med BAs bonusprogram.

  I rettferdighetens navn klarte jeg jo å miste hjemreisen i BIZ fra Bali, så der ble det bare økonomipoeng. Kundeservice bruker gjerne fire uker eller mer på å svare på e-post, så det er jo ikke så mye å skryte av. Men jeg har fått god behandling hittil, og venter nå spent på om de godtar etterregistrering av poeng for Jakartaturen med Air Berlin - i yr glede over utsiktene til den turen klarte jeg å glemme å regsitrere meg for poeng - og dertil rotet jeg bort boardingkortene etter turen. Forresten synes jeg det er litt rart at det kreves boardingkort som dokumentasjon for at reisen er foretatt - flyselskapene har vel registrert i sine systemer at man faktisk har reist? Men det er kanskje for å gjøre det litt mer vrient for kundene - eller kanskje bare for å spare de på kundeservice for litt arbeid (det tar jo tross alt noen sekunder å taste inn referansenummeret for reisen). Det virker på meg som QR i stor grad satser på selvbetjeningsløsninger for sitt fordelsprogram, noe en responstid på fire-fem uker ved e-posthenvendelser kan være et tegn på.
   

Del denne siden