"We are asking ourselves, ‘Do customers really need this? And if they do, can we change the material?’ We are changing the drink stirrer from plastic to wood and we are stopping with the hot towel service on short-haul flights because it’s a waste." https://skift.com/2019/06/13/scandinavian-airlines-goes-local-with-farm-to-tray-table-menus/ Godt å vite at de varme klutene på long haul ikke ødelegger klimaet. (Disclaimer: jeg vil nok ikke savne klutene på korte reiser i Plus, synes bare argumentasjonen for forbedringer er... ja... søt... )
Why was giving plant-based meals a permanent spot on the menu the next green step undertaken by SAS? Alexander Lund (product manager, food and beverage): We listened to our customers and their feedback when shaping our concept. They say they have a healthy lifestyle and they want to choose what they eat. *** Ingen frå IF som har svart? Då hadde SAS levert F-kabin og sjampanjegallopp på alle flygingar...
Det var som bare... Jeg må ha slettet den questback'en der... Champis er jo (tildels) basert på grønne druer også, så jo mer man drikker, jo bedre er det. For kloden, selvfølgelig.
Kjem du her å seier at om eg velger å bytte ut heile klesskapet mitt til økologisk, fair trade, miljømerka bomul, kjøper kun miljømerka, fornybar straum kontra min noværande straum som sikkert er forurensande, skrotar dieselbilen og kjøper ein elbil eg strengt tatt ikkje treng, men den har jo langt over 500 hester, lagar opp masse vegetarmar som ingen i familien et, at dette ikkje er bra for miljøet. At det går ann!! (By the way, it's Ironi)
Tsk-tsk-tsk... Sjå kva vi no må slite med! Vegankube utan varm klut i SK+ intra-Europa... Alt er din feil... Eller.no (#ironi)
Eller skal vi få lagt inn SK-leiinga på 'fruktkakeavdelinga' på sjukehuset? For dei som ikkje tar referansen:
Savnet faktisk de klutene på flyvningene mine til berlin t/r via cph. De er jo så fine å vaske brettet med før servering! Syns forøvrig at det å si at det å gi forbrukerne et valg ved å påtvinge kun vegetar er spenstig. Burde de ikke da tilby valget om vanlig kube eller vegetar-kube til de som måtte ønske denslags? Jeg liker disse ''forbedring'' til kundene som besparer bolaget for dollaz. «Skal De ha litt brokkoli og en liten pils for kun 500,- ekstra?»
Så man får altså ikke velge hva man skal spise hvis mat er inkludert i reisen? Har SAS blitt flybransjens Apple?
Man kan jo sjekke om det er et spesialmatvalg som gjør at man får kjøtt allikevel.. Skryte på seg en glutenallergi eller noe sånt.. Ellers kan man jo bare prøve, også kanskje det til og med er godt. Det hadde tatt seg ut.. Kanskje det er smittsomt og. Plutselig ER man vegetarianer